ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ: JEDI DOCTOR

ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ: JEDI DOCTOR
Posted on April 24, 2015 . Comments are off

Η Μαίρη Μπαχαρίου μαζί με τους καλεσμένους της μας μυούν στον κόσμο της φιλοσοφίας, της υγείας και μας φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά στην ψυχή μας, ώστε να αποκαλύψουμε τα μυστικά που κρύβει. Βότανα, θεραπείες, τεχνικές, γνώσεις καλά κρυμμένε στον χρόνο που έρχονται να εκφραστούν δια στόματος των εκλεκτών καλεσμένων!

ίγα λόγια για τον … Jedi Doctor του Thnx Radio :
Ο Jedi Doctor, είναι ο μικρός θεραπευτής του εσωτερικού μας Γαλαξία….
Οι Jedi είναι μία φανταστική θρησκευτική ομάδα από τον “Πόλεμο των Αστρων”. Ο ρόλος τους είναι να διατηρούν την αρμονία και την ισορροπία μεταξύ των Αστέρων του Γαλαξία , χρησιμοποιώντας σαν όπλο την υπομονή, τον διαλογισμό και τις φυσικές-διανοητικές δυνάμεις του.

Όλες οι εκπομπές του JEDI DOCTOR στον σύνδεσμο στο mixcloud .. πατήστε στο UP NEXT για να σας εμφανιστεί η λίστα .. Καλή ακρόαση!

JEDI DOCTOR teaser

Τα θέματα με τα οποία ασχολήθηκε ο Jedi Doctor μέσα στην σεζόν 2013-2014 είναι πολλά .. Γνωστοί θεραπευτές ήρθαν στο στούντιο για να μεταδώσουν τις εμπειρίες τους, τις γνώσεις τους, τα συμπεράσματά τους, τους προβληματισμούς τους και να δώσουν τις συμβουλές τους. Μπορείτε να επιλέξετε και να ακούσετε όποια εκπομπή θέλετε απο το mixcloud Jedi Doctor @ BOTOX RADIO

Album Or Artist Songs

  • 1 Jedi Doctor radio spot 2013-2014