Έκτακτο Δελτίο Καιρού…!!

Written by on February 6, 2015

Το Σάββατο 21/02/2015 (τελευταίο της αποκριάς), η μετεωΡΟΚ-λογική υπηρεσία προβλέπει έντονη επιδείνωση των ROCK φαινομένων με επίκεντρο την περιοχή του πύργου Αθηνών…
Τα φαινόμενα θα ξεκινήσουν κατά τις 23:30 το βράδυ του Σαββάτου και θα έχουν διάρκεια τρεις περίπου ώρες. Ταυτόχρονα προβλέπεται να λάβουν χώρα έντονα μεταφυσικά φαινόμενα, όπως κεραυνοί, ζωντανά καλώδια υψηλής rock n roll τάσης, εκρήξεις δυναμίτη, πυροβολισμοί σε φωτιές, και άλλα τέτοια, ενώ θα ηχήσουν οι καμπάνες της κόλασης, καθώς θα συγκρούονται διάφορα Rock N Roll τραίνα, μετατρέποντας πραγματικά την περιοχή σε λεωφόρο της κόλασης.
Όσοι έχουν πρόβλημα με τους δυνατούς ήχους, την άφθονη κατανάλωση αλκοόλ, καθώς και τις έντονες ROCK συγκινήσεις, παρακαλούνται να μείνουν σπίτι τους… για όλους τους άλλους… Hell ain’t a bad place to be…!

photo.php

ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ…οι BIG BALLZ – The Ultimate AC/DC Tribute Band επιστρέφουν μετά από περίπου 2 χρόνια στο κέντρο της πόλης, στο CROW CLUB. To Σάββατο 21/02/2015, η ανεπανάληπτη tribute μπάντα, θα είναι στο κλασσικό ROCK CLUB, Μιχαλακοπούλου και Σινώπης 27.
Οι καλύτερες γνωστές και άγνωστες δυνατές επιτυχίες των Αυστραλο-βρετανών ροκ υπερ-ηρώων AC/DC, θα «γαργαλήσουν» τα αυτιά σας όλο το βράδυ με τον πιο πειστικό τρόπο, όπως μόνο οι BIG BALLZ μπορούν να παρουσιάσουν, σε ένα ατέλειωτο ROCK PARTY που θα έχει και αποκριάτικο χρώμα.

Σάββατο 21/02/2015 στις 23:30 στο CROW CLUB, (Μιχαλακοπούλου και Σινώπης 27– Αθήνα), LIVE με τους BIG BALLZ – The Ultimate AC/DC Tribute Band.
…For those about to rock…We salute you!!!!

The Band:
Stergos Volas (Vocals)
Rich Melville (Bass)
Steve “Doc” Pavlakis (Rhythm Guitar)
Lefteris Kaffetzis (Drums)
Michael Kyriakides (Lead Guitar)


Back to the website
BACK TO WEBSITE
Current track

Title

Artist

Background