Ήχοι Hemi Sync – Μεταφορά σε ένα άλλο επίπεδο συνείδησης

Written by on June 21, 2014

Πώς είναι όταν ο νους εισχωρεί σε βαθύτερα επίπεδα συνείδησης και εξερευνά άλλες διαστάσεις της ύπαρξης; Τι υπάρχει πέρα από τη συνηθισμένη αντίληψή μας για την πραγματικότητα και τις δυνατότητές μας;

Πώς γίνεται ; Οι συμμετέχοντες ξαπλωμένοι αναπαυτικά ακούνε από ασύρματα ακουστικά τις ειδικά σχεδιασμένες ασκήσεις που αναπτύχθηκαν από το Ινστιτούτο Μονρό σε περισσότερα από 50 χρόνια έρευνας, οι οποίες συνδυάζουν μουσική , λεκτικές οδηγίες και τις ηχητικές συχνότητες Hemi-Sync ®. Μεταξύ των ασκήσεων συζητάμε και εξερευνούμε τις εμπειρίες που έχουν προκύψει. Τον περισσότερο χρόνο τον αφιερώνουμε στο να μάθει ο κάθε συμμετέχων να αναγνωρίζει πώς είναι να βρίσκεται στην κατάσταση συντονισμού των εγκεφαλικών του ημισφαιρίων και να εξερευνά τις εμπειρίες που προκύπτουν από αυτό.

Μετά το Εργαστήριο Εξερεύνησης; Συνεχείς έρευνες αποδεικνύουν πως οι συμμετέχοντες σε προγράμματα HEMI-SYNC ® βιώνουν βαθιές εσωτερικές εμπειρίες ενώ ενισχύεται ουσιαστικά η προσωπική τους ανάπτυξη. Ακόμα κι εκείνοι που δυσπιστούν στην αποτελεσματικότητα του Hemi Sync ® διαπιστώνουν πως οι ειδικές ηχητικές συχνότητες ξεπερνούν τις επιφυλάξεις τους οδηγώντας τους σε βελτιστοποίηση των δυνατοτήτων τους και σε εξεύρεση δημιουργικών λύσεων ενώ αποκτούν επίγνωση ότι είμαστε πολύ περισσότερα από ένα υλικό σώμα. Στη διάρκεια των ασκήσεων του Εργαστηρίου παρέχονται τα εργαλεία ώστε να μπορεί ο συμμετέχων και μετά τη λήξη του Εργαστηρίου να έχει πρόσβαση στον Πλήρη Εαυτό του. Εκπαιδεύοντας τον εγκέφαλό μας να βρίσκεται σε κατάσταση συγχρονισμού των ημισφαιρίων έχει άμεσα σταθερά αποτελέσματα όπως:

· Διαχείριση του άγχους/ φοβίες

· Ενίσχυση του ανοσοποιητικού

· Σημαντική βελτίωση της ικανότητας προσοχής

· Ενίσχυση της μνήμης

· Διευρυμένη αντίληψη και βαθύτερη επαφή με τον Ολικό Εαυτό

· Κινητοποίηση της δημιουργικότητας και της έμπνευσης

· Βελτιστοποίηση της ικανότητας λήψης αποφάσεων

· Και εδραίωση μιας γενικότερης αίσθησης ευχαρίστησης και ευεξίας.

Εκπρόσωπος του Ινστιτούτου Μονρό στην Ελλάδα, για την χρήση των συχνοτήτων Hemi Sync, είναι Ιουλία Πιστούλη. Η eκπομπή Jedi Doctor, είχε την χαρά να φιλοξενησει την κ. Πιτσούλη την Πέμπτη 19/6/2014. Μπορείτε να ακουσετε την εκπομπή στον παρακάτω σύνδεσμο.

 Jedi Doctor @ BOTOX Radio 19/6/2014 – Ήχοι Hemi – Sync με την Ιουλία Πιτσούλη by Jedi Doctor @ Botox Radio on Mixcloud

Hemi sync- Pitsoyli

Ιουλία Πιστούλη & Μαίρη Μπαχαρίου


Back to the website
BACK TO WEBSITE
Current track

Title

Artist

Background