Ακης Τουρκογιώργης & Blue Airways στο Area 22 Stage….

Written by on February 24, 2015

Το Area 22 Stage υπερήφανα παρουσιάζει το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου, τον AΚΗ ΤΟΥΡΚΟΓΙΩΡΓΗ & THE BLUE AIRWAYS…

Οι Akis Tourkogiorgis & The Blue Airways σχηματίστηκαν τον Φεβρουάριο του 2010 από τον γνωστό Έλληνα session κιθαρίστα Άκη Τουρκογιώργη. Η μπάντα αποτελείται από τρεις γνωστούς, εκλεκτούς και καταξιωμένους μουσικούς εδώ και χρόνια και παίζει Αγγλόφωνο Hard Rock / Classic Rock & Blues.

11008633_10205673926985877_1621469761908400684_n

Οι “Blue Airways” είναι οι:
Άκης Τουρκογιώργης – Κιθάρα, Φωνή
Μάκης Γιούλης – Drums (Drummer των Socrates και Session)
Σπύρος Μάζης – Μπάσο, Φωνητικά (Session)

Τον Απρίλιο του 2010 η μπάντα ξεκίνησε να παίζει ζωντανά με κύριο χαρακτηριστικό τις γεμάτες εμπειρία, high energy live εμφανίσεις, παρουσιάζοντας μέχρι σήμερα την δουλειά της στις γνωστότερες μουσικές σκηνές της Αθήνας.
Το πρόγραμμα τους βασίζεται σε συνθέσεις του Άκη Τουρκογιώργη και των Blue Airways, σε διασκευές rock καλλιτεχνών και στο ρεπερτόριο των Socrates με τους οποίους συνδέονται με άμεσο τρόπο, μιας και ο Άκης είναι αδερφός του Αντώνη Τουρκογιώργη και πολύ παλαιότερα μέλος του group, ενώ ο Μάκης Γιούλης υπήρξε ο μόνιμος ντράμερ του συγκροτήματος από το 2002 μέχρι τον Απρίλιο του 2010, όταν το πρόβλημα υγείας του Αντώνη τους κατέστησε ανενεργούς.
Αυτή τη στιγμή λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων του μπασίστα Σπύρου Μάζη, το συγκρότημα εμφανίζεται με τον Λεωνίδα Φιλίντα.

Οι Akis Tourkogiorgis & The Blue Airways στις 19 Ιουνίου του 2012 κυκλοφόρησαν την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο ”Three Days Of 1969” από τις “Εκδόσεις Γαβριηλίδη” η οποία αποτελείται από CD/Βιβλίο.
Μέσα από αυτή τη δουλειά ξεχώρισαν δυο τραγούδια. Το πρώτο τραγούδι έχει τίτλο ”Get It All” (ακούστε το στο yutube). 
To “Get It All” ψηφίστηκε από τους συντάκτες του μεγαλύτερου μουσικού site της χώρας “Rocking.gr”, ανάμεσα στα 100 καλύτερα ξένα και Ελληνικά rock τραγούδια για το 2012! (Διαβάστε το σχετικό άρθρο εδώ…).
Το δέυτερο τραγούδι εχει τίτλο ”I’ M The Man” (ακούστε στο youtube…). To ”I’ M The Man” άρχισε να ξεχωρίζει από τις πρώτες εμφανίσεις της μπάντας και έγινε από τα αγαπήμενα του κοινού!

Support band οι New Old Stock:
Νίκος Τσιμπούκης – κιθάρα / φωνή
Αλέξανδρος Πέπελας – κιθάρα
Δημήτρης Πικέας – μπάσσο
Δημήτρης Κατσούλης – τύμπανα
(Λόγω ασθενείας κάποιων μελών των New Old Stock οι φίλοι μας Νίκος / Δημήτρης από τους Aligators συμμετέχουν μαζί μας…τους ευχαριστούμε)…

Σάββατο 28 Φεβρουαρίου @ Area 22
Ώρα Εναρξης: 22:00
Εισοδος: 10 Euro


Back to the website
BACK TO WEBSITE
Current track

Title

Artist

Background