Αποχώρησε ο Βασίλης Θεοδωρίδης από τον Botox Radio!?

Written by on October 6, 2014

DSC09523

Λίγο πριν βγει στον αέρα η εκπομπή “Αίσχος” επιβεβαιώθηκαν και επίσημα οι φήμες, που θέλουν το Βασίλη Θεοδωρίδη να έχει υποβάλλει την παραίτηση του από την παραγωγή της εκπομπής “Αίσχος” απογοητευμένος από την ηγεσία του Botox Radio.
Eδώ και λίγες ημέρες κυκλοφορούσαν φήμες στους διαδρόμους της Όθωνος σχετικές με την ιδιαίτερη συμπάθεια που τρέφει ο πρόεδρος του σταθμού Τεό Τσιρικάκης για τη Τζοάννα Κάλλεν, συμπαραγωγό του στην εκπομπή “Αίσχος” και σχέση του τρίτου μέλους της εκπομπής Βασίλη Θεοδωρίδη. Πολύ συχνά, το τελευταίο διάστημα, οι ατάκες που αντάλλαζαν οι δύο “αντίζηλοι” από αέρος, ξεπερνούσαν τα όρια ακόμα και του τραβηγμένου αστείου…!
Οι υποψίες του Βασίλη Θεοδωρίδη ωστόσο, βασίζονταν σε ενδείξεις και όχι σε αποδείξεις.

Οι φήμες τελικά επιβεβαιώθηκαν, όταν από ανώνυμη πηγή έφτασε στα χέρια του μία φωτογραφία που απεικόνιζε το παράνομο ζευγάρι σε μία μυστική-νυχτερινή έξοδο, ενώ το ποτήρι ξεχείλισε για τον Βασλίλη Θεοδωρίδη, όταν παπαράτσι “έπιασε” επ’αυτοφόρω το παράνομο ζευγάρι να βολτάρει αδιάκριτα αυτή τη Κυριακή στη φθινοπωρινή Χαλκίδα…(ακολουθεί φωτογραφικό υλικό).

 

[vc_gallery type=”image_grid” interval=”5″ images=”4801,4799,4800″ onclick=”link_image” custom_links_target=”_self” img_size=”medium”]

 

Από αξιόπιστη πηγή μάθαμε, πως όταν ο Βασίλης Θεοδωρίδης είδε αυτές τις φωτογραφίες έγινε έξαλλος και χωρίς να μπορεί ούτε καν ο πολύ καλός του φίλος Θανάσης Κουβούσης να τον καθησυχάσει, προκειμένου να αποφύγει κάποια απερίσκεπτη πράξη, συνάντησε την πρώην αγαπημένη του για να ξεκαθαρίσει τα πράγματα (όπου τυχαία υπάρχει και μία φωτογραφία που τραβήχτηκε από κινητό, από εκείνη τη συνάντηση) και αμέσως μετά πήγε στα κεντρικά γραφεία του Botox Radio, για να συναντήσει τον άνθρωπο που του έκλεψε τη γυναίκα που αγαπά περισσότερο από οτιδήποτε. Το τι συνέβη μέσα στο προεδρικό γραφείο, κανείς δεν γνωρίζει επ’ ακριβώς.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Βασίλης Θεοδωρίδης αποχώρησε από την εκπομπή “Αίσχος” αφήνοντας εκπομπή και γυναίκα στον αντίζηλο του… αλλά παρ’ όλα αυτά θα κρατήσει την εκπομπή Jovial transmission.

 

Πηγή: μη-πιστεύεις-ούτε-λέξη.gr


Back to the website
BACK TO WEBSITE
Current track

Title

Artist

Background