Αυτοθεραπεία μέσα απο τον Ελεύθερο Νού !

Written by on October 14, 2013

Οι σχέσεις μας εξαρτώνται από το πώς μεταφράζουμε τα γεγονότα.

Όλα μπορούν να γίνουν αρκεί να το πιστέψουμε, να πιστέψουμε ότι μας αξίζουν, ότι είμαστε ικανοί να τα αποκτήσουμε, αρκεί να επικεντρώσουμε τη συνείδηση μας σε ότι επιθυμούμε και όχι σε ότι φοβόμαστε. Όταν φοβόμαστε επικεντρώνουμε τη συνείδηση μας στην έλλειψη, την μιζέρια και αυτό βιώνουμε. Εμείς με τη συνείδηση μας διαμορφώνουμε κάθε στιγμή την υγεία μας, τις σχέσεις μας, τα οικονομικά μας. Επικεντρώστε λοιπόν τη συνείδηση σας στην αγάπη, στο φως, στην υγεία την αφθονία και αυτό θα βιώνεται στη ζωή σας, η ζωή σας θα γίνει μια γιορτή μια χαρά, μια ομορφιά.

Οι μεγάλοι νομπελίστες καθηγητές κβαντικής φυσικής μας λένε ότι τα πάντα είναι ενέργεια, η οποία δονείται, πάλλεται σε συγκεκριμένες συχνότητες. Η συνείδηση, η συνειδητότητά μας καθορίζει τις συχνότητες στις οποίες παλλόμαστε. Η συνειδητότητά μας είναι ο τρόπος που συνειδητοποιούμε, που βλέπουμε, που μεταφράζουμε, που αντιλαμβανόμαστε την πραγματικότητά μας και δημιουργείται βασικά από τις σκέψεις μας, ενεργοποιείται από τα συναισθήματά μας και την εστίαση της προσοχής και της συνείδησής μας.

Τα πάντα εξαρτώνται από την εικόνα που έχουμε για τον εαυτό μας. Τα κύτταρά μας αφουγκράζονται τις σκέψεις μας, αν θεωρούμε τον εαυτό μας σημαντικό, τότε θα προσέξουμε τη διατροφή μας, θα γυμναστούμε, θα έχουμε θετικά συναισθήματα και τέλος κάνοντας όλα αυτά θα έχουμε μια τέλεια υγεία.

Το σώμα μας κάνει πάντα αυτό που ο νους μας πιστεύει. Το σώμα μας και η γήρανση που εκδηλώνεται σε αυτό, είναι αποτέλεσμα και όχι η αιτία που γερνάμε. Η αιτία που διαμορφώνει το σώμα, δημιουργεί την μυωπία, την σκολίωση, την γήρανση είναι οι πεποιθήσεις μας, τα πιστεύω μας. Τα πάντα εξαρτώνται το τι πιστεύουμε ότι είμαστε. Τα ενεργειακά πεδία κάτω από την συχνότητα των 200 παλμών το δευτερόλεπτο που δονείται το σώμα μας, είναι ενάντια στη ζωή, στα επίπεδα αυτά βιώνουμε αρνητικά συναισθήματα, ενεργοποιούμε τα γονίδια που θα μας καταστρέψουν τη ζωή, μπλοκάρουμε τα ενεργειακά κέντρα και τους ενεργειακούς μεσημβρινούς από όπου διανέμεται και κυκλοφορεί η ενέργεια στο σώμα μας.

Η μόνη αλήθεια είναι ότι είμαστε πνεύματα ψυχές γεμάτες φως με άπειρες δυνατότητες . Οτιδήποτε άλλο είναι ψεύτικο είναι δημιούργημα του εγώ μας, είναι περιοριστικό μας πιστεύω είναι περιοριστικό πρόγραμμα που τις περισσότερες φορές είναι ασυνείδητο. Μόλις είμαστε μικροί λειτουργούμε μόνο με το υποσυνείδητο και λαμβάνουμε για πραγματικότητα οτιδήποτε μας λένε, έτσι είμαστε γεμάτοι από περιοριστικά πιστεύω τα οποία μας μπλοκάρουν τη ζωή.

Αν πιστεύουμε ότι τα αυγά μας δημιουργούν χοληστερίνη, τότε ο εγκέφαλος μας παίρνει το μήνυμα αυτό και δίνει εντολή στο σώμα να αυξήσει τη χοληστερίνη. Ο Dr David Hawkins (διδάκτορας ψυχιατρικής) ενώ είχε υψηλή χοληστερίνη αποφάσισε να τρώει τρία αυγά μαζί με τυρί για πρωινό, αλλά υιοθέτησε τον προγραμματισμό ότι η διατροφή αυτή θα του μειώσει την χοληστερίνη και αυτό έγινε η χοληστερίνη του μειώθηκε και κάτω από φυσιολογικά όρια.

O David Hopkins μας εξηγεί ότι από μικροί μαθαίνουμε να επιλέγουμε και να αναγνωρίζουμε πιο είναι πραγματικό και πιο δεν είναι πραγματικό για τον εαυτό μας. Η γήρανση είναι μια σειρά από αναγνωρίσεις ταυτοποιήσεις της πραγματικότητας μας. Η γήρανση είναι προγράμματα, πεποιθήσεις για την εξέλιξη του σώματος μας στη διάρκεια του χρόνου. Στην αρχή του αιώνα γέρος θεωρείτο κάποιος σε ηλικία 40 ετών, όταν οι πεποιθήσεις μας άλλαξαν τώρα πια θεωρείται γέρος αυτός που είναι 80 ετών και σε 50 χρόνια θα θεωρείται αυτό που είναι 100 και το όριο ηλικίας θα αυξάνεται όσο αλλάζουν οι πεποιθήσεις.

Σε κάποιο θανατοποινίτη του υποσχέθηκαν ότι θα έδιναν ένα μεγάλο χρηματικό ποσό στην οικογένεια του, αν τον θανάτωναν με έναν συγκεκριμένο τρόπο, αυτός δέχθηκε, του έδεσαν τα μάτια και προσποιήθηκαν ότι του έκοβαν τις φλέβες. Μάλιστα έβαλαν να τρέχει ζεστό νερό στα χέρια του σαν να έτρεχε αίμα, ρύθμισαν τόσο καλά το νερό ώστε η ροή να λιγοστεύει όσο το αίμα θα ελαττωνόταν αν του είχαν κόψει πραγματικά τις φλέβες. Το αποτέλεσμα ήταν: ο άνθρωπος πέθανε χωρίς να του έχουν κάνει απολύτως τίποτα. Πέθανε επειδή ο νους του έδωσε εντολή στο σώμα, ότι πρέπει να πεθάνει διότι πίστεψε ότι το αίμα του έχει εξαντληθεί. Το ίδιο είναι και το παράδειγμα με του ασθενή που ήταν ετοιμοθάνατος από καρκίνο και του είπαν ότι το νέο φάρμακο, το κρεμπιοζέν ήταν θαυματουργό και τότε ο καρκίνος υποχώρησε άμεσα, όταν όμως αυτός πληροφορήθηκε ότι το φάρμακο αυτό δεν ήταν αποτελεσματικό ο καρκίνος επανήλθε, ο γιατρός του (ο Dr Wright) του είπε ότι σε διπλάσια ποσότητα το φάρμακο κάνει θαύματα (στην ουσία του έδωσε αδρανή ουσία) πάλι ο καρκίνος άρχισε να υποχωρεί με ταχύτατους ρυθμούς, τότε όμως ο ασθενής είδε σε ένα δημοσίευμα ότι ο Οργανισμός Φαρμάκων τους Αμερικής, απαγόρευσε αυτό το φάρμακο σαν εντελώς αναποτελεσματικό για τον καρκίνο, τότε ο καρκίνος επανέκτησε έδαφος και σε μια βδομάδα ο ασθενής πέθανε.

Ο Dr Deepak Chopra υποστηρίζει ότι παρατηρούσε τα σώματα ψυχασθενών που ευρίσκοντο σε σύγχυση και δεν αντιλαμβανόντουσαν το χρόνο, τα σώματα τους δεν γερνούσαν και παρέμεναν νεανικά παρόλο ότι ευρίσκοντο σε μεγάλη ηλικία.

Βλέπουμε ότι η δύναμη του νου μας έχει απόλυτη κυριαρχία στο σώμα μας, και είναι απλό διότι το σώμα μας πάλλεται σε 200 παλμούς το δευτερόλεπτο, ενώ ο νους μας με 400 παλμούς το δευτερόλεπτο ανώτερες συχνότητες πάντα επιβάλλονται στις κατώτερες.

Το σώμα μας είναι ανίκανο να βιώσει τον εαυτό του βιώνεται από το νου, το ίδιο συμβαίνει και με τις αισθήσεις οτιδήποτε αισθανόμαστε το αντιλαμβανόμαστε από το νου μας.

Οι ταμπέλες που βάζουν οι γιατροί είσαι διαβητικός, θα παίρνεις φάρμακα, η με το θυρεοειδή, δίνουν εντολή στο σώμα να σταματήσει τον αγώνα και να περιμένει μόνο να λειτουργήσει με εξωτερική βοήθεια που είναι τα φάρμακα. Θυμάμαι πριν 20 χρόνια που μου είπαν ότι είμαι στομαχικός και δεν θα πρέπει να τρώω πορτοκάλια να πίνω μπύρα, η ταμπέλα αυτή θα με κατέστρεφε αν δεν κατάφερνα να συνειδητοποιήσω ότι εγώ είμαι αυτός που καθορίζει το σώμα μου κι εγώ ήμουν αυτός που προκάλεσε την ασθένεια αυτή με το φόβο, την ανασφάλεια και με τα αρνητικά συναισθήματα που με διακατείχαν. Το ίδιο συνέβη και με την σκλήρυνση κατά πλάκας όσο αισθανόμουν θύμα, όσο αισθανόμουν ότι εξαρτώμαι από παράγοντες έξω από μένα όπως τα φάρμακα, οι γιατροί, το περιβάλλον, τη συμπεριφορά των δικών μου, της κοινωνίας συνέχιζα να είμαι άρρωστος. Όταν όμως ερευνώντας συνειδητοποίησα ότι εγώ δημιούργησα αυτή την ασθένεια και αφού έμαθα και τον μηχανισμό που δημιουργήθηκε, τότε αποφάσισα να αλλάξω, συνειδητοποίησα ότι ο νους έδινε εντολή στο σώμα μου να αρρωστήσει. Αυτό γινόταν υποσυνείδητα και όλοι οι άνθρωποι που έχουν φόβο απόρριψης (και είναι όλοι αυτοί που πάσχουν από σοβαρές και θεωρούμενες ανίατες ασθένειες, διακατέχονται από συνειδητό ή υποσυνείδητο φόβο απόρριψης) και υποσυνείδητα ήθελα να είμαι άρρωστος και δυστυχισμένος για να έλκω το ενδιαφέρον των δικών μου που νόμιζα ότι με απέρριψαν.

Το πάν λοιπόν είναι να συνειδητοποιήσουμε τους περιοριστικούς περιορισμούς που έχουμε και να τους αλλάξουμε. Για αυτό το CD από το βιβλίο μου είναι ότι καλύτερο για να επαναπρογραμματίσει τον εγκέφαλό σας, να σβήσει τα περιοριστικά σας πιστεύω και στη θέση να βάλει τους νέους θετικούς προγραμματισμούς.

Δεν πρέπει ποτέ να αφήνουμε κανένα λόγο του άλλου να μπει μέσα μας και να μας καταστρέψει. Πριν χρόνια πονούσα στον αυχένα και είχα πάει σε κάποιον και που έλεγε ότι τώρα που πλησιάζει τα 50 γερνάς και δεν πρέπει να κάνεις μπάνιο στη θάλασσα ακόμη και το καλοκαίρι αν το νερό δεν πολύ ζεστό. Ακούγοντας τα λόγια του μου περνούσε το μήνυμα ότι γέρασα, τότε αποφάσισα να κάνω το αντίθετο και να περάσω στον οργανισμό μου το μήνυμα ότι πιο νέος από ποτέ, ξεκίνησα και έγινα χειμερινός κολυμβητής, αισθάνομαι τώρα στα 53 πιο νέος από ποτέ και πετώ

Δεν θα γερνούσαμε ποτέ αν συνειδητοποιούσαμε τι είμαστε, ότι είμαστε αθάνατα πνεύματα και ότι συνειδητότητα μας δημιουργεί πραγματικότητα. Οι σκέψεις μας τα πιστεύω, οι ιδέες μας υιοθετούνται από το σώμα μας και επηρεάζουν άμεσα τη φυσική μας κατάσταση.

Την επιβολή του νου πάνω στο σώμα μας την διαπιστώνουν ξεκάθαρα κατά την διάρκεια της ύπνωσης.

Με την ύπνωση ένας γέρος που είναι αδύναμος και τρέμει, αν του πούμε ότι είναι 35 ετών αμέσως όσο βρίσκεται σε κατάσταση ύπνωσης σταματά να τρέμει και φέρεται σαν πραγματικά να είναι 35 ετών. Κατά την διάρκεια της ύπνωσης το σώμα αντικατοπτρίζει άμεσα και χωρίς καμία παρεμβολή το τι υποστηρίζει ο νους μας.

Ο νους μας συνέχεια αντικατοπτρίζει αυτά τα πρότυπα και τα πιστεύω που έχουμε λάβει για πραγματικότητα μας.

Πηγή: Αλέξης Φωτόπουλος


Back to the website
BACK TO WEBSITE
Current track

Title

Artist

Background