Γιατί δεν πρέπει να χάσεις το επόμενο live των Jamming Funkers!!

Written by on February 27, 2015

Οι Jamming Funkers είναι αδιαμφισβήτητα μία από τις πιο ανατρεπτικές μπάντες των τελευταίων χρόνων, με πολλές επιτυχημένες εμφανίσεις και έντονη καλλιτεχνική δραστηριότητα στο ενεργητικό τους, ενώ τα singles τους σπάνε τις μετρήσεις στο you tube.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAunnamed2Το βράδυ της Παρασκευής 20 Φεβρουαρίου, γιορτάσανε τα 4 χρόνια από τη δημιουργία τους με ένα ανεπανάληπτο party σε γνωστή μουσική σκηνή της Αθήνας.
Πλήθος κόσμου είχε μαζευτεί από νωρίς και ανυπομονούσε για τη μεγάλη βραδιά η οποία ήταν γεμάτη εκπλήξεις.
Με το που ξεκίνησε φυσικά το live όλοι σηκώθηκαν από τις θέσεις τους και συμμετείχαν ενθουσιασμένοι. Το μαγαζί αυτόματα μετατράπηκε σε μια μεγάλη συναυλία, η θερμοκρασία ανέβηκε και η θετική ενέργεια της μπάντας απλωνόταν παντού.
Το παρών δώσανε και φίλοι καλλιτέχνες οι οποίοι έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν με τους Jamming funkers και ανέβηκαν στη σκηνή να τραγουδήσουν, όπως η μοναδική Marilena Animado, ο Barrice (ένας από τους υποψήφιους για τον φετινό διαγωνισμό της Eurovision) και ο Μr. Johnny Skoulas που απογείωσε τη βραδιά.

Μετά από ώρες, όταν έφτασε το τέλος, κανένας δεν ήθελε να φύγουν οι Jamming από τη σκηνή, ο κόσμος ζήταγε κι άλλο κι εκείνοι σαν αληθινοί οικοδεσπότες δεν τους χάλασαν το χατίρι…

Πάντα τέτοια!

unnamed


Back to the website
BACK TO WEBSITE
Current track

Title

Artist

Background