Εισαγωγή στην “Σκυλίσια Ζωή” – Σάββατο 13/9/2014

Written by on September 11, 2014

To Σάββατο, 13 Σεπτεμβρίου 2014, 4μμ – 9μμ, στον Αγιο Στέφανο.

Μια εισαγωγή στην ‘σκυλίσια ζωή’. Τi σημαίνει στην πραγματικότητα ‘Η Σκυλίσια Ζωή’ και πως θα του το παρέχετε με την δική σας συμπεριφορά. Μία παρουσίαση για όσους θέλουν να συν-υπάρξουν αρμονικά με τον σκύλο τους, να μάθουν την γλώσσα του, τις ανάγκες του και πως θα του τις εκπληρώσουν με στόχο μία ξένοιαστη ζωή και για τους δύο σας. Θα παρουσιάσω και θα συζητήσουμε τα απαραίτητα για την απόλυτη ισορροπία σώματος και νου. Θα έχετε επίσης και την ευκαιρία να απευθύνετε στην ειδικό συμπεριφοράς Μαίριλυν Πήτερς BSc MSc τυχών απορίες η ανησυχίες σας.

skilisia_zoiΣε αυτό το σεμινάριο θα μάθετε:

1) Τις βιολογικές, συναισθηματικές, ψυχολογικές και ενεργειακές ανάγκες του σκύλου σας

2) Πως να τον βοηθήσετε στην περιήγηση του στον ανθρώπινο κόσμο. Πως θα γίνετε ο δίκαιος και αποφασιστικός καθοδηγητής και προστάτης που χρειάζεται.

2) Πως επικοινωνούν τα σκυλιά και συνεπώς πως να αναπτύξετε την επικοινωνία μεταξύ σας ώστε να επέλθει διάλογος.

3) Την σημασία και την τέχνη της βόλτας

4) Πως να διαμορφώσετε μια ιδανική καθημερινή ρουτίνα ανάλογα με τον φόρτο εργασίας σας και τις σωματικές και ενεργειακές του ανάγκες.

5) Εκπαίδευση: Σε τι ηλικία; τι είδους; με ποιόν; και πως χρησιμοποιούνται σωστά οι λιχουδιές;

6) Φυσική Διατροφή και τα οφέλη της

<10616579_683716941717220_2982228508729271518_n.jpeg>

Λεπτομέρειες του Σεμιναρίου:

Κόστος:
Για το κοινό:
40 Ευρώ το άτομο
30 Ευρώ για group 3 ατόμων και πάνω

Για μέλη φιλοζωικού σωματίου:
30 Ευρώ το άτομο
25 Ευρώ για group 3 ατόμων και πάνω

Ομιλητής: Μαίριλυν Πήτερς BSc MSc
Ειδικός συμπεριφοράς και πρόνοιας ζώων και εναλλακτική θεραπεύτρια ζώων

Σημείωση:
Όπως και σε όλα μας τα σεμινάρια, εκτός από τις γνώσεις, θα έχετε την πολύτιμη ευκαιρία να βρεθείτε στον ίδιο χώρο με άτομα που μοιράζονται τα ίδια ενδιαφέροντα και τις ίδιες ευαισθησίες.

Λίγα λόγια για την Μαίριλυν Πήτερς:

Η Μαίριλυν Πήτερς είναι ιδρυτής της AniMinds. Έχει πτυχίο Μοριακής Βιολογίας (BSc Biological Sciences: Cell and Molecular) από το πανεπιστήμιο του Έσσεξ στην Αγγλία και συνέχισε στο πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου με Μάστερ στην Συμπεριφορά των ζώων και την Πρόνοια τους (MSc Applied Animal Behaviour and Animal Welfare).

Εν συνεχεία απέκτησε και το δίπλωμα αρωματοθεραπείας (Diploma in Essential Oil Therapy for Animals) που προσφέρει το School of Essential Balance της Αγγλίας. Τώρα βρίσκεται στην Ελλάδα όπου ειδικεύετε στην ολιστική συμπεριφοριστική θεραπεία των ζώων και στην εναλλακτική προσέγγιση.

Διοργανωτής : Animinds

Η AniMinds είναι μια εταιρία που ειδικεύετε στην συμπεριφορά των ζώων με κύριο στόχο την επίτευξη της καλύτερης δυνατής ‘εξισορρόπησής’ τους στον κόσμο μας.
Η υπηρεσίες της συμπεριλαμβάνουν την αντιμετώπιση προβληματικών συμπεριφορών με “ολιστικές” μεθόδους (κλασικές συμπεριφοριστικές μεθόδους σε συνδυασμό με εναλλακτικές θεραπείες), και την διαπαιδαγώγηση του κόσμου μέσω ειδικών μελετών, εκπαιδευτικών σεμιναρίων, την δημοσίευση άρθρων και την δημιουργία μιας έγκυρα ενημερωμένης κοινότητας.

Πληροφορίες
Για περαιτέρω πληροφορίες/εκδήλωση ενδιαφέροντος μπορείτε να επικοινωνήστε με την Μαίριλυν στο info@animinds.gr και στο 6930887001.

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Παρακαλώ να ενημερώσετε εγκαίρως για το ποιος και πόσοι θα έρθετε προς καλύτερη οργάνωση του σεμιναρίου.


Back to the website
BACK TO WEBSITE
Current track

Title

Artist

Background