Ενεργοποιημένα Αγγελικά σύμβολα Ingrid Auer

Written by on May 18, 2014

Η Νέα Εποχή χρειάζεται νέα εργαλεία. Τα ενεργοποιημένα σύμβολα και αποστάγματα / έλαια, τα οποία παράγει και εξαπλώνει η Ingrid Auer με την βοήθεια του πνευματικού κόσμου , είναι εργαλεία της λεγόμενης Νέας Εποχής, τα οποία λειτουργούν πέρα από τις εναλλακτικές / ολιστικές μεθόδους, και τις συμπληρώνουν.

imagesΤα ενεργοποιημένα σύμβολα και αποστάγματα.

Καθίσταται ολοένα και πιο σαφές ότι η ανθρωπότητα διέρχεται μια τεράστια διαδικασία αλλαγής. Είτε στην πολιτική, στην οικονομία, στην οικολογία, στην κοινωνία, στην υγειονομική περίθαλψη, στο εκπαιδευτικό σύστημα, είτε ακόμα και στη ζωή του καθενός: Δεν είναι επί του παρόντος τα πράγματα στην θέση τους όπως ήταν.

Γι’ αυτές τις βαθιές αλλαγές υπάρχουν διαφορετικές προσεγγίσεις. Για αυτό το λόγο υπάρχουν οι επιστημονικές, κοινωνιολογικές, ιστορικές , πνευματικές ή απόκρυφες εξηγήσεις . Τ ο κεντρικό μήνυμα παραμένει πάντα το ίδιο. Η ανθρωπότητα βρίσκεται σε μια διαδικασία του μετασχηματισμού σε τέτοιο βαθμό που σε αυτή τη μορφή δεν υπήρξε ποτέ πριν στη Γη. Ένα πράγμα είναι σίγουρο, και μπορεί ακόμη και να έχει ήδη αποδειχθεί επιστημονικά: η κοσμική ακτινοβολία, οποία εμφανίζεται στον πλανήτη μας για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα πιο έντονα, η οποία αυξάνει όχι μόνο τη συχνότητα του ανθρώπινου λεπτοφυής σώματος αλλά επηρεάζεται επίσης και τη συχνότητα του βιολογικού σώματος . Επιπλέον, υπάρχουν περισσότερα δυσάρεστα σωματικά συμπτώματα όπως η χρόνια κόπωση, αϋπνία, πόνος ή ψυχικές διαταραχές. Πολλά από αυτά τα συμπτώματα δεν μπορούν να εξαλειφθούν από τη συμβατική ιατρική, διότι βρίσκονται σε ένα μη φυσικό επίπεδο. Τα σύμβολα έχουν μια μοναδική και συναρπαστική λειτουργία: Όσο πιο πολύ επιθυμείτε να ερευνάτε την μεταφυσική, το μυστικισμό ή την πνευματικότητα, προκειμένου να επικοινωνήσετε σε τόσο βαθιά επίπεδα, τόσο περισσότερο θα αντιλαμβάνεστε την παρουσία των συμβόλων στη ζωή σας . Πρόκειται για μια σημαντική γέφυρα μεταξύ της ανθρώπινης και ορθολογικής συνείδησης μας και του άπειρου κόσμου του ασυνειδήτου και άγνωστου για μας. Ενώ τα συμβατικά σύμβολα ενεργούν στο υποσυνείδητο μυαλό μας, τα σύμβολα που είναι ενεργοποιημένα από το πνευματικό κόσμο έχουν μια πολύ πιο εκτεταμένη απόδοση. Είναι μεμονωμένα και μόνιμα υποστηριζόμενα και γεμίσουν με την ενέργεια από τους αγγέλους, τις ομάδες των αγγέλων, ή τους Αναληφθέντες Διδασκάλους. Έτσι ώστε να είναι Ενεργειακά εργαλεία , των οποίων οι τρόποι δράσης τους είναι πολύ περισσότεροι από ότι στους ως τώρα γνωστούς ενεργειακούς πόρους.

Χρώματα ως γλώσσα της ψυχής

Τα ενεργοποιημένα Αγγελικά σύμβολα και τα σύμβολα των Διδασκάλων έχουν πολύ συγκεκριμένα χρώματα, και αυτό έχει το λόγο του: τα χρώματα είναι στην πραγματικότητα μια ενεργειακή συχνότητα και έτσι βρίσκονται σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο δονήσεων, που μπορεί να επηρεάσει το σώμα και τη ψυχή μας . Αν έχουμε χάσει την εσωτερική ισορροπία μας λόγω του φόβου, σοκ, θυμού ή της ανασφάλειας , μπορούν τα χρώματα να μας βοηθήσουν με τις λεπτές συχνότητες τους να αποδεχθούμε ξανά μια ιδανική δόνηση. Σε αυτήν την αρχή βασίζεται η χρωματοθεραπεία. Ως εκ τούτου, θα μπορούσε κανείς να δει τα σύμβολα ως ένα είδος νοηματικής γλώσσας, με τα οποία μπορούμε να επικοινωνήσουμε με την ψυχή μας. Από τη μία πλευρά, τα σύμβολα φθάνουν στο υποσυνείδητο μας, από την άλλη πλευρά παρέχουν πληροφορίες σχετικά με τα προβλήματα και τα εμπόδια που είναι αποθηκευμένα βαθιά στο εσωτερικό μας και στα λεπτοφυή σώματα μας. Τα Αγγελικά σύμβολα και τα Σύμβολα των Διδασκάλων μιλούν με πολύ σαφή και ρητή γλώσσα! Εάν τραβήξετε διαισθητικά μια κάρτα με σύμβολο και να διαβάσετε στο σχετικό συνοδευτικό βιβλίο τι σας λέει το σύμβολο για εσάς, τότε – αν ανοίξετε σε αυτό πραγματικά – θα εκπλαγείτε με ποιες και πόσες πληροφορίες θα πάρετε για τον εαυτό σας μέσω των συμβόλων.

Οι ενέργειες των Αγγέλων και των Διδασκάλων

Αυτό που κάνει αυτά τα σύμβολα ιδιαίτερα ωστόσο , είναι ότι ενεργοποιούνται από τον αγγελικό κόσμο. Σ’ αυτό διαφέρουν θεμελιωδώς από τα άλλα σύμβολα. Αυτή η διαδικασία συνδέεται με την Ingrid Auer και “ενεργοποιείται“ από αυτήν. Ενεργοποιούνται όχι μόνο τα πρωτότυπα χειροποίητα σύμβολα, αλλά και όλα τα τυπωμένα σύμβολα πάνω σε χαρτόνι (κάρτες). Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι αυτά τα ενεργοποιημένα σύμβολα (και επίσης τα αντίστοιχα αποστάγματα) ενεργειακά “επαναφορτίζονται“ μόνιμα από τον πνευματικό κόσμο, δηλαδή, δεν εξαντλείται η ενέργεια τους. Δεν έχει σημασία πόσες φορές θα είναι σε χρήση, δεν χάνουν καμία από τις ικανότητές τους. Τα σύμβολα και τα αποστάγματα είναι ενεργειακά προστατευόμενα και σφραγισμένα από το αγγελικό κόσμο, που σημαίνει ότι δεν μπορεί να αποθηκευτεί σε αυτά καμία αρνητική, επιβλαβή ενέργεια, καθώς ο κόσμος των Αγγέλων δεν θα το επέτρεπε. Ακόμα και μετά τις ενεργειακές θεραπείες, στις οποίες τα σύμβολα έχουν χρησιμοποιηθεί, δεν χρειάζεται αυτά να καθαριστούν ή να επαναφορτιστούν. Όλο αυτό γίνεται από το Αγγελικό κόσμο.

Δεν πρέπει να γίνεται κατάχρηση των συμβόλων και αποσταγμάτων. Αν κάποιος τα χρησιμοποιήσει νομίζοντας πως έτσι θα καταφέρει να χειραγωγήσει κάποιον, η ενέργεια των αγγέλων θα εξουδετερωθεί αμέσως. Κάθε σύμβολο και κάθε ουσία «φροντίζεται» συνεχώς από ένα Διδάσκαλο ή από έναν Άγγελο. Αυτοί να αποφασίσουν πόση ενέργεια παρέχεται σε μεμονωμένους χρήστες, ή το πώς και σε ποιο βαθμό μπορεί να δράσει το σύμβολο ή ουσία. Αυτό γίνεται πάντα σε συμφωνία μεταξύ της ψυχής του ανθρώπου, του ανώτερου εαυτό του και του αντίστοιχου Διδάσκαλου / Αρχάγγελου, ο οποίος είναι υπεύθυνος για το σύμβολο ή την ουσία.

Τα Αγγελικά Σύμβολα , Αγγελικά Αποστάγματα και Αγγελικά Έλαια, δεν λύνουν ή δεν εξαφανίσουν τα οποιαδήποτε προβλήματα ή τα μαθήματα, τα οποία καθένας πρέπει να αντιμετωπίσει. Αντίθετος – δημιουργούν στον καθένα το αίσθημα της ευθύνης και ελεύθερης επιλογής και τον ενθαρρύνουν να ανοίξει νέους δρόμους. Αυτά τα νέα εργαλεία από τον κόσμο των αγγέλων είναι όπως οι μπότες πεζοπορίας οι οποίες μας δίνουν την προστασία και τη συντήρηση. Φυσικά μπορείτε να επανέλθετε στην (πνευματική) διαδικασία της ανάπτυξης σας και “ξυπόλητοι“ με φουσκάλες και αιματηρές ανοικτές πληγές στα πόδια. Αλλά οι καιροί όταν έπρεπε να μάθουμε με κόπο και επίπονη εμπειρία έχουν ανεπίστρεπτα περάσει . Η ταλαιπωρία ανήκει ακόμα στην ενέργεια του παλαιού καιρού, στην λεγόμενη εποχή των Ιχθύων.

Τα σύμβολα και αποστάγματα περιέχουν πνευματικές ενέργειες

Τα Αγγελικά σύμβολα, τα Σύμβολα των Διδασκάλων και τα αποστάγματα φροντίζονται συνεχώς από το πνευματικό κόσμο , δηλαδή μετά από κάθε χρήση επαναφορτίζονται με τις ενέργειες των Αγγέλων η των Διδάσκαλων. Πρόκειται για ενεργητικά εργαλεία που ποτέ δεν θα χάσουν την επίδρασή τους. Τα σύμβολα είναι καλύτερα να χρησιμοποιούνται στο σώμα ενός ανθρώπου (ή ζώου). Επομένως:

• Θα αφαιρούνται τα υφιστάμενα ενεργειακά μπλοκαρίσματα από τα στρώματα της αύρας

• Θα καθαρίζονται τα σκοτεινά στρώματα της αύρας

• Θα διαγραφούν επιβαρυντικά στοιχεία,

• Θα επαναπροσδιοριστούν οι λεπτές δομές των οργάνων, των μυών, των νεύρων και άλλων μερών του σώματος

• Θα ισορροπηθούν τα επιμέρους στρώματα της αύρας σε βέλτιστο μέγεθος

• Τα χρώματα της αύρας θα είναι σαφή και διάφανα

• Τα χρώματα της αύρας θα είναι πιο έντονα,

• Θα υποστηρίζονται όλες οι διαδικασίες της επούλωσης στο επίπεδο της Αύρας ,

• Θα καθαρίζονται, δομικά θα ανανεώνονται τα τσάκρα

• Θα αφαιρούνται τα στρεσογόνα συναισθήματα από τα τσάκρα,

• Τα χρώματα των τσάκρα θα είναι σαφέστερα και πιο φωτεινά.

Επιπλέον, τα Σύμβολα και τα Αποστάγματα εκτός από την ενεργοποίηση της αύρας , των τσάκρα και των μεσημβρινών, ενεργοποιούν και το μορφογενετικό πεδίο και το σώμα του φωτός, και έτσι και το λεπτοφυή DNA. Οι άνθρωποι που χρησιμοποιούν τα Αγγελικά σύμβολα, με τα Σύμβολα των Διδάσκαλων και με τα αποστάγματα για το εαυτό τους και για τους άλλους, συχνά αναφέρουν ότι μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα χρειάζονται λιγότερη ενεργειακή άσκηση. Άλλοι βρίσκουν ευκολότερη πρόσβαση στον πνευματικό κόσμο. Ακόμη και ιδιαίτερα διανοητικά προσανατολισμένοι άνθρωποι μπορεί ξαφνικά να «ανοίξουν» και να αντιλαμβάνονται το πνευματικό επίπεδο της ύπαρξής μας. Οι άλλοι χρήστες αναγνωρίζουν πιο εύκολα τη σχέση μεταξύ της ασθένειας και της αιτίας που προκάλεσε αυτή την ασθένεια.

Επιπλέον, τα σύμβολα, τα αποστάγματα και τα έλαια προωθούν την προσωπική ευθύνη του κάθε ατόμου και βοηθούν σε αυτό, να δεχτεί τη ζωή με όλες τις μαθησιακές καταστάσεις του, όπως είναι. Το συναισθηματικό στρες, το οποίο φέρνουν πολλοί άνθρωποι μαζί τους από αυτήν ή από τις προηγούμενες ζωές, είναι αποθηκευμένο τόσο στην κυτταρική μνήμη όσο και στην αύρα τους, συχνά μεταφέρετε για πολλά χρόνια και δεκαετίες. Απαρχαιωμένες ιδέες και σκέψεις, προοπτικές, πρότυπα συμπεριφοράς και περιορισμοί, αλλά επίσης και παλιοί, ξεπερασμένοι όρκοι (ως επί το πλείστον από τις προηγούμενες ενσαρκώσεις!) είναι αυτά που αποτρέπουν τους ανθρώπους στην προσωπική και πνευματική ανάπτυξη τους.

Πόσες θεραπευτικές συνεδρίες είναι συχνά απαραίτητες για να απαλλαγούμε από αυτά τα εμπόδια!?

Tα Αγγελικά σύμβολα, τα Σύμβολα των Διδάσκαλων και τα αποστάγματα μπορούν να επιλύσουν αυτά τα εμπόδια στην Αύρα και στα τσάκρα μας με εύκολο και γρήγορο τρόπο. Με την τοποθέτηση ενός αγγελικού συμβόλου πάνω στο σώμα μας μπορούν να επιλύσουν τα λεπτοφυής ενεργειακά μπλοκαρίσματα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα και να μετατραπούν σε θετικές ενέργειες. Η αύρα καθαρίζεται, και οι παραμορφώσεις ή οι αδυναμίες στα τσάκρας διορθώνονται και επαναφορτίζονται. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι οι χρήστες πρέπει να έχουν μια καταναλωτική συμπεριφορά. Πάντα είναι απαραίτητο να εργάζονται ενεργά για το εαυτό τους για να επιτευχθούν και να επιτρέπονται θετικές αλλαγές.

Από την Ιωάννα Αθανασίου, ενεργειακή θεραπεύτρια μέσα απο την επικοινωνία των Αγγέλων

Στις 9 Μαϊου 2013, η Αγγελική Αθανασίου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Jedi Doctor. Μπορείτε να ακούσετε την εκπομπή στον παρακάτω σύνδεσμο.

Jedi Doctor @ BOTOX Radio 9/5/2013, Aγγελική Θεραπεία – Ιωάννα Αθανασίου by Jedi Doctor @ Botox Radio on Mixcloud


Back to the website
BACK TO WEBSITE
Current track

Title

Artist

Background