Η Σταχτοπούτα…!!

Written by on March 10, 2015

Η νεαρή Ella έχει μόλις χάσει τη μητέρα της, αλλά θα στηρίξει τον αγαπημένο της πατέρα στην απόφαση του να ξαναπαντρευτεί. Η ίδια καλωσορίζει τη μητριά της και τις κόρες της Anastasia και Drisella στο πατρικό της, αλλά μετά τον θάνατο του πατέρα της, καταλήγει στο έλεος μιας ζηλόφθονης και άκαρδης νέας οικογένειας.
Υποβαθμίζεται σε υπηρέτρια καλυμμένη με στάχτες, τη Σταχτοπούτα.

cinderella-movie-2015-trailer-release-date

Η Ella έχει κάθε λόγο να χάσει το κουράγιο της, αποφασίζει όμως να ακολουθήσει τη συμβουλή της μητέρας της να είναι θαρραλέα και ευγενική. Δεν παρασύρεται από την απόγνωση, ούτε απεχθάνεται αυτούς που την κακομεταχειρίζονται. Παράλληλα, έχει γνωρίσει έναν γοητευτικό ξένο στο δάσος. Αγνοώντας ότι πρόκειται για έναν πρίγκιπα, πιστεύει ότι είναι απλώς ένας παρατρεχάμενος του παλατιού που διαθέτει, όπως και η ίδια, μία ευγενική ψυχή.

Η τύχη της μοιάζει να αλλάζει όταν το Παλάτι στέλνει σε όλες τις ανύπαντρες κοπέλες μία πρόσκληση για τον χορό και έτσι η Ella ελπίζει να συναντήσει ξανά τον γοητευτικό Kit. Όμως, η μητριά της απαγορεύει να πάει στον χορό.
Την κατάλληλη στιγμή εμφανίζεται μια καλόψυχη ζητιάνα, η οποία με μία κολοκύθα και μερικά ποντίκια, θα αλλάξει τη ζωή της Σταχτοπούτας για πάντα…

Σε σκηνοθεσία του Κένεθ Μπράνα και σενάριο του Κρις Βάιτζ, η Σταχτοπούτα είναι σίγουρο ότι θα μας μαγέψει ξανά και θα μας μεταφερει στα βράδια εκείνα που ξεκίναγαν με τη φράση “Μια φορά κι εναν καιρό….”.
Επί της οθόνης, οι Στέλαν Σκάρσγκαρντ, Κέιτ Μπλάνσετ στο ρόλο φυσικά της κακιάς μητριάς, Λίλι Τζέιμς, Ρίτσαρντ Μάντεν και η Ελενα Μπόναμ Κάρτερ ως νεραϊδονονά…!!

Από την Πέμπτη 12 Μαρτίου στους κινηματογράφους.
Δείτε το trailer της ταινίας εδώ…


Back to the website
BACK TO WEBSITE
Current track

Title

Artist

Background