Ιερή θηλυκότητα …Ένα μονοπάτι μέσα από την καρδιά ~ Καλοκαιρινό Retreat

Written by on June 25, 2015

Ιερή Θηλυκότητα : Ένα μονοπάτι μέσα από την καρδιά. Ένα Retreat στην Κρήτη με την Shakila Ιωάννα Μπράτη, Κυριακή 2 με Παρασκευή 7 Αυγούστου.
Ένα ταξίδι για να ανακαλύψουμε τη Μεγάλη Θεά, σε ένα από τα πιο ιερά νησιά της, την Κρήτη. Θα τη συναντήσουμε στα νερά του ποταμού και στα πλάσματα του δάσους, σε κάθε δέντρο, πέτρα και κυρίως μέσα μας.

Ένα εξαήμερο σεμινάριο, σε ένα μοναδικό χώρο στην Κρήτη, το Oneirema Retreat. Το Oneirema βρίσκεται στις Πρασές Χανίων, μέσα στη φύση, συνδυάζοντας μαγεία, αρμονία, ομορφιά και θετική ενέργεια.
Ο υπέροχος συνδυασμός του χώρου, θα μας βοηθήσει να εμβαθύνουμε και να ανακαλύψουμε μέσα μας τη Θεά που κρύβουμε.
Τελετές με συνεργό την ενέργεια της Φύσης, θα μας προσφέρουν τη δυνατότητα να εκφράσουμε την απόλυτη θηλυκή δύναμη και να επεκτείνουμε την αντίληψή μας, σε σχέση με την ολιστική θεώρηση της θηλυκής φύσης.

Η Ιέρεια, η Ερωμένη, η Πολεμίστρια, η Θεραπεύτρια, η Μητέρα, η Σοφή, όλες αυτές οι όψεις βρίσκονται μέσα μας και, σε κάθε μία, θα δώσουμε τον κατάλληλο χώρο για να γιατρευτεί, να εκφραστεί και να λειτουργήσει με τον καλύτερο τρόπο για εμάς.
Στην περιήγηση μας στο Oneirema, ο διαλογισμός, η κρυσταλλοθεραπεία, η κίνηση, ο χορός, τα χρώματα, οι ήχοι και το τραγούδι θα γίνουν οι σύντροφοί μας.
Τα πλούσια δώρα που θα μας προσφέρει το ταξίδι μας θα μας συντροφεύουν για το υπόλοιπο της ζωής μας, μέσα από τη βαθιά, ουσιαστική επαφή μας με τη Θεά.
Ελάτε να αφυπνίσουμε το θεϊκό μας κομμάτι και να ανακαλύψουμε και πάλι το λαμπρό Φως του Ιερού Θηλυκού, όπως μόνο η Φύση μπορεί να το προσφέρει!


ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ:

1η ημέρα:
Συνάντηση και γνωριμία // Τοποθέτηση στόχων για το σεμινάριο.

2η ημέρα:
Διαλογισμός απελευθέρωσης // Εξαγνιστικές τελετές // Τελετή μεταμόρφωσης με τη δύναμη της Φωτιάς.

3η ημέρα:
Σαμανικό ταξίδι για σύνδεση με τα προσωπικά ζώα της δύναμης, που θα μας βοηθήσουν στην εξέλιξή μας. Ανάλογα με το ζώο δύναμής μας, χρήση ειδικών ενεργειακών λαδιών με την ενέργεια του ζώου, όπως και ειδικά θυμιάματα // Κατασκευή της μάσκας του προσωπικού ζώου δύναμης // Έκφραση της δύναμης του ζώου μέσα τη χοροκίνηση.

4η ημέρα:
Σύνδεση με την προσωπική Θεά // Κατασκευή της Θεάς // Στήσιμο ναών // Σύνδεση με τις διάφορες όψεις του Ιερού Θηλυκού.

5η ημέρα:
Βάπτιση στον ποταμό με το όνομα του εσωτερικού Ιερού Θηλυκού // Σύνδεση με τις νύμφες του ποταμού και ίαση μέσα από τις θεραπευτικές τους δυνάμεις // Έκφραση της δύναμης του στοιχείου του νερού μέσα από την κίνηση και πώς αυτό μας διδάσκει την εσωτερική ροή // Ανώτερη επικοινωνία για μεταφορά μηνύματος της Θεάς, με τη βοήθεια των Κρυστάλλων.

6η ημέρα:
Ζωγραφική στο σώμα, για την πνευματική αφύπνιση, μέσα από συμβολισμούς που δημιουργούν βαθιά ένωση με τη Θεά// Αφύπνιση της μήτρας μέσα από ασκήσεις, αναπνοές και ήχους // Χορός δοξασίας του Ιερού Θηλυκού – μουσική, χορός και εξύμνηση της αναγέννησης του Ιερού Θηλυκού μέσα μας.

 

ΚΟΣΤΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ:
Διαμονή σε σκηνή (τη φέρνουν οι συμμετέχοντες) – 350€ // Διαμονή σε ξύλινο σπιτάκι – 400€. (Στην τιμη συμπεριλαμβάνονται η διατροφή, η διδασκαλία και τα υλικά του σεμιναρίου).

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑ:

Sleeping bag, Φακός, Καπέλο, Αντικουνουπικό, Στρωματάκι yoga, Ζεστό ρούχο για τα βράδια, Παρεό αντί για πετσέτα (έχει λιγότερο βάρος και πλένεται ευκολότερα), To Μαγιό σας για βουτιά στο ποταμάκι και..Την αγάπη σας για την κρητική φύση!!

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ. Παρακαλώ να γίνει άμεσα η εγγραφή των ενδιαφερομένων // ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΘΕΣΕΩΝ : 6974455759 // E-mail: info@shakila.gr

Πώς φτάνεις στον Πρασέ:
* Από το αεροδρόμιο και από το λιμάνι της Σούδας υπάρχει λεωφορείο που καταλήγει στο ΚΤΕΛ Χανίων.
Για να φτάσεις στον Πρασέ παίρνεις το λεωφορείο για την Σούγια (ο Πρασές είναι στη μέση της διαδρομής, 35 χλμ από τα Χανιά).
Ώρες αναχώρησης από το ΚΤΕΛ Χανίων τις Κυριακές στις 7.30 και 13.45, τιμή εισιτηρίου 6 ευρώ.
* Όσοι επιλέξουν να έλθουν αεροπορικά από την Αθήνα, ας προτιμήσουν την πρωινή πτήση της Ryanair ή της Αegean, διότι με την μεσημεριανή πτήση δεν θα προλάβουν το λεωφορείο των 13.45.
* Όσοι έλθουν με το βραδινό καράβι της ΑΝΕΚ, δεν έχουν τέτοιο θέμα γιατί φτάνει στη Σούδα στις 6-6.30 περίπου το πρωί.
* Το ταξί από την Σούδα ή το αεροδρόμιο για τον Πρασέ, στοιχίζει περίπου 40 με 50 ευρώ. Κατεβαίνετε στην πλατεία του Πρασέ και από εκεί σας παραλαμβάνουμε εμείς για να σας μεταφέρουμε στο “Ονείρεμα”.
Το φαγητό μας:
Προσφέρουμε 3 γεύματα την ημέρα, με βιολογικά κυρίως υλικά, τα γαλακτοκομικά μας προϊόντα παράγονται στον Πρασέ από τις μικρές φάρμες του χωριού.
Το πρωϊνό περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τσάι από τοπικά βότανα, μέλι διαλεγμένο, ταχίνι βιολογικό ολικής άλεσης, σπιτική μαρμελάδα, τοπική κατσικίσια μυζήθρα (δεν περιγράφεται η νοστιμιά της), φρέσκα βιολογικά φρούτα.
Τα γεύματα περιλαμβάνουν ζυμαρικά από αλεύρι Ζέας, χωριάτικο κοτόπουλο, όσπρια επιλεγμένα, μαύρο ρύζι. Οι σαλάτες μας φτιάχνονται είτε από λαχανικά που μεγαλώνουν στον κήπο μας στο “Ονείρεμα”, είτε τα παίρνουμε από φίλους που κάνουν βιολογικές καλλιέργειες ώστε να είμαστε βέβαιοι για την καθαρότητα τους. Περιέχουν κινόα, κεχρί, αβοκάντο, ξηρούς καρπούς.

H υγιεινή μας:
Οι τουαλέτες και τα ντους είναι κοινόχρηστα.


Back to the website
BACK TO WEBSITE
Current track

Title

Artist

Background