Λεμφική Αιθερική Μάλαξη

Written by on June 11, 2014

Tι είναι η Λεμφική Αιθερική Μάλαξη;
Μία νέα θεραπευτική προσέγγιση που αποσκοπεί στην ολιστική αντιμετώπιση των δυσαρμονιών όλων των σωμάτων του ανθρώπου.
Οι τοξίνες, είτε ατμοσφαιρικές, είτε διατροφικές, είτε προέρχονται από τις σκέψεις και τα συναισθήματά μας, προκαλούν δυσαρμονία και ασθένεια.
Η λεμφική μάλαξη είναι η τεχνική που απομακρύνει τις τοξίνες και αποσυμφορίζει τα σώματά μας (φυσικό-αιθερικό, συναισθηματικό και νοητικό) από οποιαδήποτε δυσαρμονία. Κινητοποιεί τη λέμφο, μετακινεί τα υγρά των ιστών από το ένα σημείο στο άλλο, αλλά και διεγείρει την κυκλοφορία του λεμφικού συστήματος, θέτοντας το ανοσοποιητικό σύστημα σε καλύτερη θέση άμυνας.
Αρωγός στην εργασία του αυτή είναι η εσωτέρα θεραπευτική, που με τις τεχνικές της βοηθά στην αποσυμφόρηση όλων των σωμάτων του ανθρώπου και τον βοηθά να αποκτήσει διαύγεια για να μπορεί να ανταπεξέλθει σε όποιο πρόβλημα τον απασχολεί.
Η θεραπεία της εσωτέρας θεραπευτικής γίνεται πάνω στο αιθερικό σώμα του ανθρώπου που είναι το “καλούπι” του φυσικού σώματος.,
Η γνώση και των δυο αυτών θεραπευτικών προσεγγίσεων και των αποτελεσμάτων τους, με οδήγησε στη σύνθεσή τους, έτσι ώστε η μια μέθοδος να ενισχύεται από την άλλη και να υπάρχει μια ολιστική βαθιά και πιο άμεση θεραπεία όλων των σωμάτων (φυσικό-αιθερικό, συναισθηματικό, νοητικό) της ανθρώπινης ύπαρξης.

Απο την Ιωάννα Σοφού.

Η Ιωάννα Σοφού ήταν καλεσμένη της εκπομπής Jedi Doctor, την Πέμπτη 12/6/2014, με θέμα την Λεμφική Αιθερική Μάλαξη. Την εκπομπή μπορείτε να ακούσετε στον παρακάτω σύνδεσμο.

 

Λεμφική Αιθερική Μάλαξη- Ι. Σοφού

Jedi Doctor @ BOTOX Radio 12/6/2014 – Λεμφική/Αιθερική μάλλαξη με την Ι.Σοφού by Jedi Doctor @ Botox Radio on Mixcloud


Back to the website
BACK TO WEBSITE
Current track

Title

Artist

Background