Μία αξέχαστη εμφάνιση…

Written by on September 25, 2014

Πρώτη φορά στα χρονικά, Έλληνας καλλιτέχνης, γεμίζει ασφυκτικά το Κατράκειο Θέατρο της Νίκαιας. Εκεί γεννήθηκα και μεγάλωσα κι εκεί ζω ακόμη. Κανένας μεγάλος ερμηνευτής δεν έδωσε δυο συναυλίες back to back. Καμιά θεατρική παράσταση. Ο νέος και πολυτάλαντος Γιάννης Χαρούλης τα κατάφερε… Μία αξέχαστη εμφάνιση…!
Για την ιστορία: η χωρητικότητα είναι 5.000 θέσεις και άλλα 1.000 άτομα στην αρένα.
Τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν αλλά εμείς τελευταία στιγμή βρήκαμε. Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο.
Κυριολεκτικά δεν έπεφτε καρφίτσα κάτω. Ναι, πράγματι γίνανε κι άλλες συναυλίες. Ακούσαμε γνωστά τραγούδια από μεγάλες ερμηνεύτριες, αλλά αυτό που ζήσαμε εκείνο το βράδυ θα μας μείνει αξέχαστο. Όσοι και όσες είχατε την τύχη να είστε εκεί καταλαβαίνετε απόλυτα τι θέλω να πω.

xaroulis1100
Όχι, δεν το περίμενα να είναι τόσο καλός. Δεν φανταζόμουν ότι θα ήτανε επί σκηνής για τρείς ολόκληρες ώρες να μας μεταδίδει όλη τη θετική του ενέργεια και την αγάπη του γι’ αυτό που κάνει. Το πρόγραμμα δεν είχε μόνο Κρητικά όπως περιμέναμε. Απίστευτες ενορχηστρώσεις και μοναδικά τραγούδια από μια βελούδινη φωνή. Η χροιά της φωνής του; Το χρώμα; Η ανάγκη του καλλιτέχνη να μας κάνει να περάσουμε καλά; Αυτά είναι έμφυτα ταλέντα και δεν κατασκευάζονται σε κανένα στούντιο με κανένα marketing.
Δεν ήθελε να φύγει από τη σκηνή. Δεν τον άφηνε ο κόσμος να φύγει.
Η μεγάλη έκπληξη ήρθε στο τέλος της βραδιάς όταν σβήσανε όλα τα φώτα και μας ταξίδεψε… χωρίς μικρόφωνο.
Σας παρακαλώ θερμά, αν δείτε κάπου κάποια αφίσα να πάτε και να τον ακούσετε ζωντανά. Τότε θα με θυμηθείτε.

 

Κωνσταντίνος Ιωακειμίδης


Back to the website
BACK TO WEBSITE
Current track

Title

Artist

Background