Νυχτερινή Καταδίωξη

Written by on April 6, 2015

Σε αυτή την περιπέτεια δράσης, ο Λίαμ Νίσον είναι ο βιρτουόζος εκτελεστής του Μπρούκλιν, Τζίμι Κόνλον, παλαιότερα γνωστός και ως «νεκροθάφτης». Βρίσκεται σε δύσκολη θέση, καθώς ο καλύτερός του φίλος και αφεντικό της μαφίας αρχίζει και πληρώνει τα λάθη του παρελθόντος, ενώ συγχρόνως, ένας επίμονος ντετέκτιβ βρίσκεται στα χνάρια του και ο γιος του, τον οποίο έχει εγκαταλείψει χρόνια πριν, γίνεται στόχος δολοφονίας.
Ο Τζίμι, θα πρέπει μέσα σε μία νύχτα να διαλέξει πλευρά…

Αμαρτίες γονέων παιδεύουσι τέκνα…

RUN ALL NIGHT

Ο εκτελεστής Τζίμι Κόνλον, γνωστός και ως «νεκροθάφτης», έχει ζήσει μια ζωή γεμάτη τύψεις για το παρελθόν του, γεμάτη από λάθη που έχει κάνει και δεν θα μπορέσει να πάρει ποτέ πίσω.
Οι αποφάσεις του τον κυνηγούν και τον πληγώνουν. Του κυριεύουν το μυαλό με το που ανοίγει τα μάτια του το πρωί και στοιχειώνουν τα όνειρά του το βράδυ. Και την ίδια στιγμή, πληγώνουν τόσο τον ίδιο αλλά, ακόμα χειρότερο, και εκείνους που αγαπά.

Είναι Χριστούγεννα και ο Τζίμι ζει ολομόναχος σε ένα βρώμικο και σκοτεινό διαμέρισμα στο Μπρούκλιν, αποξενωμένος από την οικογένειά του. Και ξαφνικά, παίρνει μία καθοριστική απόφαση να περισώσει ό,τι έχει απομείνει από τη ζωή του.

Στη ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ ο Λίαμ Νίσον πρωταγωνιστεί ως ο Κόνλον και έχει στη διάθεσή του μόνο μία νύχτα για να έρθει αντιμέτωπος με το πρώην αφεντικό του προκειμένου να προστατεύσει το γιο του.
Έτσι, ξεκινά ένα ανελέητο κυνηγητό όπου ο ίδιος είναι ο No1 καταζητούμενος άνθρωπος στη Νέα Υόρκη, και για τις δύο πλευρές του νόμου.

Ο Νίσον για άλλη μια φορά συνεργάζεται με τον σκηνοθέτη Ζομ Κολέ-Σερά, τον οποίο περιγράφει ως «αδελφό» και λέει ότι αντιμετωπίζει τις ταινίες δράσης «όπως τις μουσικές συμφωνίες.»
Ο Κολέ-Σερά αναφέρει, «ήταν ένα από τα καλύτερα σενάρια που έχω διαβάσει ποτέ. Η φράση “αμαρτίες γονέων παιδεύουσι τέκνα” συνοψίζει τέλεια την ιστορία. Οι χαρακτήρες ήταν βγαλμένοι από την πραγματικότητα, γεμάτοι ψυχή.»
Ο σκηνοθέτης αποκαλύπτει ότι αμέσως σκέφτηκε τον Νίσον για το ρόλο του Τζίμι, όχι μόνο γιατί είναι ένας ηθοποιός μεγάλης εμβέλειας, αλλά και πατέρας, συνεπώς θα μπορούσε να συνδεθεί με την ιστορία σε ένα εντελώς άλλο επίπεδο.
Για τον Εντ Χάρις επεφύλαξε το ρόλο του Σον Μαγκουάιρ, του αφεντικού της μαφίας, ο οποίος θέλοντας να πάρει εκδίκηση για το γιο του, στρέφεται εναντίον του Κόνλον με όλα τα μέσα που έχει στη διάθεσή του.
Το σενάριο ήρθε στα χέρια του παραγωγού Ρόι Λι μέσω του (επίσης παραγωγού) Μπρούκλιν Γουίβερ, ο οποίος είναι μάνατζερ του σεναριογράφου Μπραντ Ίνγκελσμπι. Ο Γουίβερ λέει, «Στην τέταρτη σελίδα είχα ήδη ανατριχιάσει και από την σελίδα 11 ήξερα ότι ήθελα να κάνω αυτή την ταινία.»
Ο Κολέ-Σερά αναφέρει, «Οι περισσότεροι άνθρωποι επιθυμούν να μπορούσαν να γυρίσουν πίσω το χρόνο και να διορθώσουν έστω και ένα στραβό της ζωή τους. Το να μπορέσεις πραγματικά να έχεις αυτήν την ευκαιρία και να εξιλεωθείς είναι πολύ ελκυστικό και ο καθένας μας μπορεί να ταυτιστεί με μία τέτοια κατάσταση.»

 

Πρεμιέρα Κυριακή (Πάσχα) 12 Απριλίου.
Δείτε το trailer εδώ…


Back to the website
BACK TO WEBSITE
Current track

Title

Artist

Background