Οι Γαμπροί της Ευτυχίας…

Written by on January 14, 2015

Η νέα κωμωδία του Στράτου Μαρκίδη (Ι Love Karditsa, Λάρισα Εμπιστευτικό…), είναι μια σύγχρονη και διαφορετική εκδοχή της κλασσικής ταινίας που όλοι αγαπήσαμε με τους Γεωργία Βασιλειάδου, Βασίλη Αυλωνίτη και Νίκο Ρίζο… βασισμένη στο θεατρικό έργο των Νίκου Τσιφόρου και Πολύβιου Βασιλειάδη.

EYTYXIA1

Ο Βαγγέλης (Κώστας Αποστολάκης), είναι ένας παραδοσιακός Κρητικός οικογενειάρχης, παντρεμένος με τη Λίνα (Μπέσυ Μάλφα). Δυστυχώς, δεν μπορεί να χαρεί την γυναίκα του μέσα στο ίδιο του το σπίτι, αφού μαζί τους μένει η γεροντοκόρη κι εκκεντρική αδερφή του, Ευτυχία (Χρύσα Ρώπα).
Ο μόνος τρόπος για να φύγει η Ευτυχία από το σπίτι και να την ξεφορτωθεί μια για πάντα είναι να την παντρέψει. Ποιος όμως θα είναι ο ήρωας που θα δεχθεί να παντρευτεί την Ευτυχία;
EYTYXIA2

Αναζητώντας τον κατάλληλο γαμπρό, ο Βαγγέλης καταλήγει σε έναν συνεργάτη του, τον Μένη (Κώστας Ευρυπίωτης).
Ο Μένης είναι ένας άνδρας στο χείλος της καταστροφής, χτυπημένος από την οικονομική κρίση και ίσως ο μόνος που θα μπορούσε να κάνει την θυσία.

Κι ενώ το… προξενιό δείχνει να έχει πάρει τον δρόμο του, εμφανίζεται ένας δεύτερος γαμπρός που διεκδικεί την Ευτυχία, ο Κούλης (Γιάννης Τσιμιτσέλης)…

Το «Παιδί από την Πάτρα» Χρήστος Παπαδόπουλος, υπογράφει τη μουσική της ταινίας και τρία από τα τραγούδια που θα ντύσουν το ριμέικ της κλασσικής κωμωδίας ερμηνεύει η Καίτη Γαρμπή.
Εκτός από την Καίτη Γαρμπή, τραγουδά ο Κώστας Καραφώτης και οι «Μέλισσες» πάντα σε μουσική Χρήστου Παπαδόπουλου και σε στίχους Γιάννη Σίννη, Κώστα Μπαλαχούτη και Βαγγέλη Κωνσταντινίδη.

Από την Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015 στους κινηματογράφους.
Δείτε το trailer της ταινίας εδώ…


Back to the website
BACK TO WEBSITE
Current track

Title

Artist

Background