Οι Customize! γιορτάζουν τα πρώτα τους Γενέθλια!

Written by on May 8, 2014

Το μεταλλικό βρέφος που ακούει στο όνομα Customize! κλείνει ένα χρόνο και σας καλεί να γιορτάσετε μαζί τα πρώτα του γενέθλια, στο τελευταίο live για τη φετινή σεζόν, σε ένα ανεπανάληπτο show γεμάτο εκπλήξεις και πολλά απρόοπτα!

 

Τα αποτελέσματα της διαδικτυακής ψηφοφορίας που πραγματοποιήθηκε πάνω σε ολόκληρο το playlist των Customize! και τα 15 επικρατέστερα κομμάτια που θα ακούσετε μεταξύ άλλων ζωντανά στις 14 Ιουνίου είναι τα εξής:

1. Black Sabbath – Die Young

2. Conception – Roll the Fire

3. Seventh Son of a Seventh Son – Iron Maiden

4. Rainbow – Stargazer

5. Pantera – Cemetary Gates

6. Deep Purple – Burn

7. Dio – Holy Diver

8. Crimson Glory – Lonely

9. Savatage – Gutter Ballet

10. Crimson Glory – In Dark Places

11. Whitesnake – Still of the Night

12. Yngwie Malmsteen – You Don’t Remember (I ‘ll Never Forget)

13. Queensryche – I Don’t Believe in Love

14. Ozzy Osbourne – Shot in the Dark

15. Judas Priest – Diamonds and Rust

 

Η ψηφοφορία συγκέντρωσε περισσότερες από 2100 ψήφους μέσα σε μια εβδομάδα, η συμμετοχή σας ήταν συγκινητική και σας ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό.

Μπαίνοντας λοιπόν στην τελική ευθεία για το live μας, μπορούμε να σας πούμε ότι θα έχουμε κοντά μας μερικούς από τους εκλεκτότατους καλεσμένους οι οποίοι εμφανίστηκαν μαζί μας τη χρονιά που μας πέρασε, σε νέες περιπέτειες: Ο Victor Anastasopoulos, η MadQueen GoneWild και ο Παναγιώτης “Parthos” Παπαγεωργίου θα μας βοηθήσουν να βγάλουμε εις πέρας μακράν το μεγαλύτερο και πιο απαιτητικό πρόγραμμα που έχουμε παίξει ποτέ μέχρι τώρα. Επίσης ο καλός φίλος και εξαιρετικός μουσικός George Desyllas θα είναι μαζί μας στα πλήκτρα.

 

Τέλος δε θα μπορούσε από τέτοιο party να λείπει ένας νέος super special guest, μια ιδιαίτερα λυρική φωνή που θα μας βοηθήσει να ερμηνεύσουμε κάποια πολύ αγαπημένα σε όλους σας τραγούδια. Δεν είναι άλλος από τον &*%*&^&^ @#$%^$%() και είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα τον έχουμε κοντά μας.

 

Σάββατο 14 Ιουνίου, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Revenge Of Rock.

Στη μουσική που αγαπάμε…. Στη μπάντα της καρδιάς σας….!

 

Οι Customize! είναι οι:

Γιάννης Κορωναίος – φωνητικά, Αλίκη Κωστοπούλου – φωνητικά, Ηλίας Κόσκωρης – κιθάρα, Κώστας Μαντζάρης – κιθάρα, Αλέξανδρος Σταύρακας – μπάσο, Μάνος Μάτσος – ντραμς.

 

ΕΝΑΡΞΗ 23:30 | ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

 

O BOTOX RADIO ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ !!


Back to the website
BACK TO WEBSITE
Current track

Title

Artist

Background