Οι Kingdragon θα βάλουν φωτιά στο Area 22 !!

Written by on May 15, 2015

Οι KINGDRAGON ειναι το τετραμελές Hard n Heavy συγκρότημα που δημιουργήθηκε το 2006 και επανέφερε το Melodic Hard Rock στους συναυλιακούς χώρους.
Έχοντας εμφανιστεί διπλα στους Firehouse, Gotthard, House Of Lords, H.e.a.t, FM, Eclipse, Dare κ.α. όλα αυτά τα χρόνια και ολοκληρώνοντας τις εμφανίσεις τους σε Θεσσαλονίκη, Βουλγαρία, Μεγάλη Βρετανία και Αμερική, εμφανίζονται για πρώτη φορά στο Αθηναϊκο κοινό, ύστερα απο 5 χρονια και μετά απο την τελευταία τους εμφάνιση το 2009.

KINGDRAGON POSTER LOWRES

Έχοντας ήδη λάβει εκπληκτικές κριτικές παγκοσμίως για το πρώτο τους Album με τίτλο “Hide The Sun” και καθώς ετοιμάζονται για τις ηχογραφήσεις του νέου τους δίσκου, οι Kingdragon κλείνουν με αυτή την εμφάνιση τους στο AREA 22, την περιοδεία τους για το album “Hide The Sun”.

Οι “Δρακοι” υπόσχονται στους φίλους τους, μια δυνατή βραδιά γεμάτη συναίσθημα, όπως συνηθίζουν να κάνουν τα τελευταία χρόνια παίζοντας την μουσική τους.
Θα παιχτεί ολόκληρο το Hide The Sun, τραγούδια απο το EP: Fire in The Sky και πολύ γνωστές διασκευές.

Μαζί τους σε αυτό το Hard Rock Party, θα εμφανιστούν και αρκετοί “γνωστοί” φίλοι του συγκροτήματος για να τους συνοδέψουν στα τραγούδια τους και όχι μόνο!

Θα ακολουθήσει After Show Party !!!

 

SPECIAL GUEST : NOELY RΑΥN

Οι Remember Lizzy, η πρώτη Tribute Band στην Ελλάδα, που έπειτα από δέκα χρόνια παρουσίας ως Thin Lizzy tribute band μετονομάζονται σε Noely Rayn και παρουσιάζουν για πρώτη φορά στο Area 22 τα τραγουδια από τον πρώτο τους δίσκο.

Φωνή : Μιχάλης Δανδουλάκης
Ηλ. Κιθάρα : Πάνος Παπαπέτρος
Ηλ. Κιθάρα : Γιάννης Σίννης
Μπάσο : Νίκος Παπαδόπουλος
Τύμπανα : Ακης Γαβαλάς
Φωνή : Βίκυ Αρχοντούλη

 

AREA 22  (Αγιας Φωτεινής 22 – Νεα Σμύρνη)
Σάββατο 30 Μαϊου
Εισιτήριο : 8 Ευρω
Ωρα Εναρξης : 21.00

 

Επισκεφτείτε το FB EVENT …

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ BOTOX RADIO

 


Back to the website
BACK TO WEBSITE
Current track

Title

Artist

Background