Ο Ηλίθιος και ο Πανηλίθιος 2…

Written by on December 4, 2014

Το ανεπανάληπτο δίδυμο των Τζιμ Κάρεϊ και Τζεφ Ντάνιελς επιστρέφει, μετά από δύο δεκαετίες, στο σίκουελ του ασύλληπτα αστείου Ηλίθιος και Πανηλίθιος (1994) και καταθέτουν το αστείρευτο κωμικό τους ταλέντο, σε μια εξίσου απολαυστική, ανατρεπτική και ιερόσυλη κωμωδία.
Τη σκηνοθεσία αναλαμβάνουν και πάλι οι αδελφοί Φαρέλι, το καστ συμπληρώνει η μοιραία Κάθλιν Τέρνερ και η νέα συνάντηση των δύο αστείων κινηματογραφικών φίλων υπόσχεται να είναι ακόμα πιο διασκεδαστική από την πρώτη.

ΗΛΙΘΙΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ2

Είκοσι χρόνια μετά την τελευταία τους περιπέτεια, οι καλόκαρδοι, αν και όχι ιδιαίτερα έξυπνοι, κολλητοί Harry Dunne (Jeff Danniels) και Lloyd Christmas (Jim Carrey) ξανασμίγουν.

Όταν ο Harry μαθαίνει ότι έχει μια κόρη κάπου εκεί έξω, προσπαθεί να βγάλει τον Lloyd από την κωματώδη κατάσταση στην οποία έχει περιπέσει μετά τη χοντρή χυλόπιτα που έφαγε από τη Mary και να τον πείσει να διασχίσουν ολόκληρη τη χώρα, για να την αναζητήσουν.
Ο Lloyd εν τω μεταξύ είναι και πάλι ερωτευμένος.

Μετά από τόσο χρόνια, όλα – εκτός από την ηλιθιότητά τους, έχουν αλλάξει. Σε αυτό το ταξίδι θα ξεκινήσουν από ένα ίδρυμα , στο οποίο θα έπρεπε να είναι κανονικά εσώκλειστοι, και θα βρεθούν σε μια σύνοδο κορυφής, όπου έχουν μαζευτεί τα λαμπρότερα μυαλά όλου του κόσμου.

 

Πρεμιέρα : Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

Δείτε το trailer της ταινίας εδώ…


Back to the website
BACK TO WEBSITE
Current track

Title

Artist

Background