Ο Νίκος Μίχας στο Κ44…!!!

Written by on April 20, 2014

Η δυναμική σκηνική του παρουσία, η καλλιτεχνική του ορμή και το πρωτότυπο δημιουργικό του ταλέντο τον έχουν συγκαταλέξει στη σύντομη εκείνη λίστα με τους πιο αυθεντικούς ροκ τραγουδοποιούς/τραγουδιστές της εγχώριας post modern μουσικής σκηνής.

Ο Νίκος Μίχας, μέσα από ένα δημιουργικό ταξίδι προσωπικής και μουσικής αναζήτησης, επαναπροσδιορίζεται και επιστρέφει πιο ενθουσιώδης από ποτέ…!

Θέλοντας να μοιραστεί, λοιπόν, αυτόν τον ενθουσιασμό με όλους τους φίλους του αλλά και να τους ευχαριστήσει για την πολυετή στήριξη που του παρείχαν, τους προσκαλεί σε ένα αξέχαστο πάρτι το Σάββατο, 10 του Μάη, λίγο μετά τις δέκα το βράδυ στο Κ44!

Οι παρευρισκόμενοι, στην εορταστική εκείνη βραδιά, δεν θα διασκεδάσουν απλώς ακούγοντας ψαγμένες μουσικές εκτελέσεις γνωστών (ξένων και ελληνικών) τραγουδιών, αλλά και αγαπημένων κομματιών από την προσωπική δισκογραφία του Νίκου Μίχα. Περαιτέρω, θα παρουσιαστούν τραγούδια από τη νέα δουλειά του καλλιτέχνη, από έναν δίσκο με ιδιαίτερο- για τα ελληνικά δεδομένα- electro pop/rock χαρακτήρα που αναμένεται να τραβήξει το ενδιαφέρον όλων!

 

“Είμαστε ένα” party στο Κ44 με τον Νίκο Μίχα!

Σάββατο,10 Μαΐου | Doors Open@22.30

“ΤΩΡΑ Κ44” bar (Κωνσταντινουπόλεως 44, Γκάζι, Αθήνα / Τηλ. Επικοινωνίας: 210 34 23 560).

Είσοδος 5euro.

 

O BOTOX RADIO ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ!!


Back to the website
BACK TO WEBSITE
Current track

Title

Artist

Background