Ο Νόμος της Σιωπής…

Written by on May 25, 2015

11 Ο 19χρονος μικροκακοποιός JR (o φουλ ανερχόμενος Brenton Thwaites, που είδαμε στο The Giver δίπλα στον Jeff Bridges) καταδικάζεται σε ποινή εξάμηνης φυλάκισης.
Παρά τη μικρή διάρκεια της ποινής του, θα προλάβει να δημιουργήσει εχθρούς, από τους οποίους θα τον σώσει το μεγάλο κεφάλι της φυλακής, ο διαβόητος σκληρός ληστής τραπεζών Brendan Lynch (ο Εwan McGregor).
Οι χάρες όμως -ως γνωστόν και ειδικά σε αυτούς τους κύκλους- ζητάνε ανταπόδοση, έτσι ο JR μόλις αποφυλακίζεται βοηθάει τον Brendan και τα φιλαράκια του να δραπετεύσουν.
Η σε στυλ πατέρας-γιος σχέση των δύο τους συνεχίζεται κι εκτός φυλακής, καθώς σχεδιάζουν υπό τις οδηγίες του παλιού αφεντικού του Brendan, Ρώσου γκάνγκστερ Sam (Jacek Koman, Ghost Rider: Spirit of Vengeance) μια ληστεία χρυσού αξίας $4 εκατομμυρίων.
Η γνωριμία όμως του JR με ένα από τα κορίτσια του Sam, την Τasha (η επίσης ανερχόμενη Alicia Vikander, The Fifth Estate) θα πυροδοτήσει μια σειρά σοβαρών προβλημάτων, έτσι σύντομα ο νεαρός JR θα ανακαλύψει ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά και καθώς οι εντάσεις θ’ αρχίσουν να ανεβαίνουν, θα αρχίσει να αναρωτιέται αν μπορεί να εμπιστευτεί τον προστάτη του…

Ντεμπούτο στις ταινίες μεγάλους μήκους για τον Αυστραλό μικρομηκά Julius Avery, με ένα βίαιο δράμα φυλακής και εγκλήματος, ένα είδος στο οποίο η χώρα των καγκουρό δημιουργεί παράδοση τα τελευταία χρόνια.
Η ταινία γυρίστηκε μέσα σε εννιά εβδομάδες στο Περθ, το Φριμάντλ και τη Μελβούρνη.
Ο Τζούλιους Έιβερι επέμενε να γίνουν τα γυρίσματα σε πραγματικές τοποθεσίες εκτός στούντιο κατά το δυνατότερο. Για παράδειγμα, κάποιες σκηνές γυρίστηκαν όντως σε φυλακές υψίστης ασφαλείας και σε ορυχεία.

[vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=hc22k8cXQh0″]

Back to the website
BACK TO WEBSITE
Current track

Title

Artist

Background