Πάντινγκτον….

Written by on December 10, 2014

Από τον παραγωγό του «Χάρι Πότερ» έρχεται μια ξεκαρδιστική οικογενειακή κωμωδία, με πρωταγωνιστή τον πιο ατζαμή αρκούδο του κόσμου!!!
Ο Πάντινγκτον «γεννήθηκε» στις 13 Οκτωβρίου του 1958 και έγινε άμεσα ήρωας περισσότερων από 20 βιβλίων του Μάικλ Μποντ, υπό τον σχεδιασμό της Πέγκι Φόρτναμ. Τα βιβλία μεταφράστηκαν σε 30 γλώσσες και ταξίδεψαν σε 70 χώρες.
Έγινε τηλεοπτική σειρά το 1975 στην Αγγλία και το 1989 στις ΗΠΑ, ενώ το 1997 έγινε σειρά στον Καναδά.
Αυτή είναι η πρώτη κινηματογραφική μεταφορά του… Η ταινία προβάλλεται τόσο στα ελληνικά όσο και στην αυθεντική αγγλική της version!

Paddington-3

Ένας νεαρός Περουβιανός αρκούδος με πάθος για οτιδήποτε Αγγλικό, ταξιδεύει μέχρι το Λονδίνο με σκοπό να βρει ένα φιλόξενο σπίτι. Αν και αρχικά διαπιστώνει, με τον πιο σκληρό τρόπο, ότι η ζωή στην πόλη δεν είναι αυτό που φανταζόταν, δεν θα αργήσει να πέσει πάνω στην ευγενική οικογένεια των Μπράουν, οι οποίοι αφού διαβάσουν την ταμπέλα που έχει κρεμασμένη στο λαιμό του («Παρακαλώ Φροντίστε Αυτή την Αρκούδα») θα αποφασίσουν να τον πάρουν μαζί τους, προσφέροντάς του προσωρινή διαμονή στον παράδεισο.
Όλα δείχνουν ήρεμα κι ωραία στη νέα αυτή συνύπαρξη, μέχρι τη στιγμή που το σπάνιο αρκουδάκι θα τραβήξει την προσοχή μιας σατανικής ταριχεύτριας ζώων, που υποδύεται η μοναδική Νικόλ Κίντμαν.

Από την Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου στους κινηματογράφους.

Δείτε το trailer της ταινίας εδώ…

 


Back to the website
BACK TO WEBSITE
Current track

Title

Artist

Background