Πως είναι τα δωμάτια των αεροσυνοδών στα αεροπλάνα…

Written by on September 15, 2014

Στα αεροπλάνα που κάνουν πολύωρα ταξίδια υπάρχουν κρυφά δωμάτια για το προσωπικό. Αναρωτηθήκατε ποτέ…. Πως είναι τα δωμάτια των αεροσυνοδών στα αεροπλάνα… ; Αν είσαι λοιπόν, αεροσυνοδός στο αεροπλάνο 777-300 της εταιρείας Cathay Pacific, έχεις κάνει την τύχη σου…!

Όπως είναι γνωστό, στα αεροπλάνα υπάρχουν κάποιοι χώροι για την ξεκούραση των αεροσυνοδών, όμως είναι μικροί και στριμωγμένοι και άλλοτε βρίσκονται σε μια καμπίνα στην κορυφή του αεροσκάφους, ενώ άλλες φορές είναι κρυμμένοι στην κύρια καμπίνα των επιβατών.

Υπάρχει όμως ένα αεροσκάφος του οποίου ο χώρος ξεκούρασης για τις αεροσυνοδούς μοιάζει με ξενοδοχείο. Πρόκειται για το αεροπλάνο 777-300 της εταιρείας Cathay Pacific, που, όπως φαίνεται, έχει ένα δωμάτιο με 8 κουκέτες! Στο πίσω μέρος του σκάφους υπάρχει μια μυστική σκάλα που οδηγεί στο δωμάτιο, το οποίο περιβάλλεται από παχιές κουρτίνες, για να εξασφαλίζεται η ησυχία. Επειδή μάλιστα η σκάλα μοιάζει με σήραγγα, οι αεροσυνοδοί σέρνονται για να φτάσουν στο δωμάτιό τους. Στην πόρτα υπάρχει ένα χαρτί που ενημερώνει για τη χωρητικότητα 8 ατόμων, καθώς και το ότι τα κρεβάτια δεν θα πρέπει να χρησιμοποιούνται κατά την απογείωση και την προσγείωση. Και φυσικά, η πόρτα θα πρέπει να ασφαλίζεται όταν λείπουν όλοι.

Εντυπωσιακό, αν σκεφτεί κανείς πως σε ένα Boeing 787 υπάρχει μεγάλος χώρος στο επάνω μέρος, το οποίο διαθέτει ένα δωμάτιο χωρητικότητας έως και 5 ατόμων, για να ξεκουράζονται οι αεροσυνοδοί

Πηγή : AthensParty 


Back to the website
BACK TO WEBSITE
Current track

Title

Artist

Background