Πως ξεπερνούν το χωρισμό τα 12 ζώδια ;

Written by on September 26, 2014

Πώς ξεπερνάς μια χαμένη αγάπη; Και αλήθεια, πόσο ρόλο παίζει το ζώδιο του καθενός; Ένας κριός έχει την ίδια αντίδραση με έναν δίδυμο; Ένας σκορπιός, πόσο επικίνδυνος μπορεί να γίνει; Ας δούμε λοιπόν, πως ξεπερνούν το χωρισμό τα 12 ζώδια.

Κριός
Σκέφτεται για καιρό όσα θα μπορούσε να είχε πει και να κάνει διαφορετικά. Μόλις όμως βγει ξανά στον κόσμο, (αφού έχει περάσει μια μίνι κατάθλιψη), συνειδητοποιεί πως μπορεί να επιβιώσει πιο εύκολα απ’ όσο νόμιζε.

Ταύρος
Θα φάει σοκολάτες, μπισκότα και όλο τo junk food που θα βρεθεί μπροστά του. Θα πάρει βάρος. Θα γυρίζει στο σπίτι σαν ζόμπι. Και μια μέρα θα σταματήσει να το συζητά, θα πάρει μπρος και θα αρχίσει ένα χόμπι.

Δίδυμοι
Θα το συζητήσει με δικούς του ανθρώπους και κάθε μέρα θα το συζητά όλο και λιγότερο. Θα σκεφτεί μετά από καιρό τα λάθη του και θα εστιάσει κυρίως στο πόσο ο πρώην σύντροφός του τον αδίκησε. Θα είναι θυμωμένος και θλιμμένος για κάποιο διάστημα, αλλά έπειτα δεν θα το ξανασυζητήσει ποτέ.

zwdia

Καρκίνος
Θα θελήσει να κρατήσει φιλικές σχέσεις. Θα πάρει κιλά. Έπειτα θα καθαρίσει το σπίτι και θα ανανεωθεί.

Λέων
Είναι γεμάτος θυμό και θλίψη, μπορεί να στέλνει μηνύματα για καιρό για να ικανοποιήσει τον εγωισμό του, που έχει πέσει στο πάτωμα και δεν σηκώνεται με τίποτα. Κάποια στιγμή θα το πάρει απόφαση και σύντομα θα βρει νέα αγάπη.

Παρθένος
Δεν θα το συζητήσει πολύ. Θα προτιμήσει να πει 3-4 κουβέντες και θα τραβήξει μπροστά. Είναι ανθεκτικό ζώδιο και σε κάτι τέτοια είναι ξεκάθαρο πως μπορεί να τα βγάλει πέρα.

Ζυγός
Θα βγει, θα ξενυχτήσει με παρέες, θα βλέπει ταινίες μέχρι το πρωί, θα κοιμάται τη μέρα. Αρκεί να μη σκέφτεται.

Σκορπιός
Σκέφτεται την εκδίκηση, πώς θα γίνει να βρεθεί εκεί που θα είναι ο πρώην για να τον δει ανανεωμένο, και αν γίνεται και με νέο αμόρε. Ασχολείται εμμονικά με τον πρώην σύντροφο, μέχρι να βρει άλλον.

Τοξότης
Πίνει, καπνίζει, ξενυχτά, ξεχνά τις υποχρεώσεις του, θέλει ντάντεμα και συζήτηση, για ώρες. Έπειτα πέφτει με τα μούτρα στη νέα κατάκτηση.

Αιγόκερως
Χάνει κιλά, βγαίνει και πίνει, δεν κοιμάται καλά το βράδυ και χάνει τον εαυτό του στα «αν» και στα «ίσως». Θα επανέλθει μόνος του μετά από κανένα μήνα, αφού θα έχει φυσικά βρει έστω λίγο ενδιαφέρον σε κάποιον άλλο.

Υδροχόος
Θα εγκατασταθεί στο σπίτι του κολλητού του και θα συζητά για μέρες για το θέμα του. Θα βλέπει ταινίες και θα βάζει τα κλάματα ή θα συνδυάζει τα πάντα με τον χαμένο του έρωτα.

Ιχθύες
Θα παρακαλέσει, θα κλάψει, θα πέσει στα πατώματα, θα πιει πολύ και έπειτα θα το πάρει απόφαση. Θα περάσει λίγος καιρός, αλλά θα πάρει μπροστά.

 

Πηγή : e-radio.gr


Back to the website
BACK TO WEBSITE
Current track

Title

Artist

Background