Σεμινάριο Hunyuan Γονιμότητα31/10 – 2/11

Written by on September 14, 2014

Σε αυτό το σεμινάριο Hunyuan, ο Υaron Siedman θα διδάξει την θεωρία της Ηunyuan γονιμότητας από την οπτική γωνία της Hunyuan ιατρικής, όπως επίσης και από την οπτική του Ηunyuan Χinfa (καρδιά-κέντρο-μέθοδος) και από ειδικές όψεις της αρχής της καλλιέργειας της καρδιάς σύμφωνα με την ιατρική Ηunyuan, το Ηunyuan Xinfa και τις αρχές του Huai Xuan , οι οποίες προέρχονται κατευθείαν από τις πιο αρχαίες και καθαρές πηγές της διδασκαλίας της Κίνας: το “I Ching” , η αρχαία Κινέζικη φιλοσοφία και η αρχαία Κινέζικη ιατρική .
Αυτό το σεμινάριο θα σας οδηγήσει να κατανοήσετε την άποψη της Ηunyuan ιατρικής σε σχέση με τη φυσιολογία της γονιμότητας – ριζωμένη στην ενεργειακή φυσιολογία – και πως αυτή μπορεί να υποστηριχτεί στην καθημερινότητα, όταν η γυναίκα είναι έτοιμη να τεκνοποιήσει.
Επίσης θέτει ερωτήματα που αφορούν τα σωματικά/ συναισθηματικά και πνευματικά αίτια της υπογονιμότητας και θα προτείνει τρόπους αντιμετώπισης.
Μετά από αυτό το σεμινάριο οι θεραπείες σας θα γίνουν πιο εκλεπτυσμένες: θα μπορέσετε να βοηθήσετε τις γυναίκες που θέλουν να τεκνοποιήσουν χρησιμοποιώντας μια ολιστική προσέγγιση!
Θα δουλέψετε λαμβάνοντας υπόψιν την υγεία της μητέρας του παιδιού και ….των μεταγενέστερων γενεών!!!
Αυτό θα είναι ένα καταπληκτικό σεμινάριο!
Μην το χάσετε!!!

Πότε; 31 Οκτώβρη και 1-2 Νοέμβρη 2014

Που ; Αθήνα –Ελλάδα

Επένδυση σεμιναρίου: 300 ευρώ + ΦΠΑ

Κράτηση: 100ευρώ μέχρι 15/09

Aποπληρωμή: 200 ευρώ μέχρι 31/09/2014

Για περισσότερες πληροφορίες : haotcm@gmail.com

Θα δοθούν σε όλους τους συμμετέχοντες σημειώσεις στα Ελληνικά και πιστοποιητικό παρακολούθησης.


Back to the website
BACK TO WEBSITE
Current track

Title

Artist

Background