Συναντώντας την Βασίλισσα της Techno~ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ συνέντευξη on camera & photos της NICOLE MOUDABER

Written by on December 2, 2015

Την πρώτη εβδομάδα του Νοέμβρη, όλοι όσοι αγαπάμε την ηλεκτρονική μουσική σκηνή, ζούσαμε και αναπνέαμε περιμένοντας την εμφάνιση της μοναδικής Nicole Moudaber στην Ιερά Οδό.
Μπορεί η αναμφισβήτητη Queen of Techno, να έχει έρθει αρκετές φορές στη χώρα μας και να μας έχει δοθεί αρκετές φορές η ευκαιρία να την απολαύσουμε, όμως η παρουσία της πίσω από τα decks είναι πάντα ένα μουσικό γεγονός που δεν θέλουμε να χάσουμε!

NICOLE

Το Σάββατο 7 Νοεμβρίου, η καλλιτέχνιδα απέδειξε για μία ακόμη φορά, πως τίποτα δεν γίνεται στην τύχη.
Όταν πρωτοβλέπεις τη Nicole, βλέπεις μία γοητευτική, μικροκαμωμένη γυναίκα, που χάνεται πίσω από τα μαύρα της φαρδιά ρούχα και τα κατσαρά μαλλιά … Όταν όμως αυτή η γυναίκα ανεβαίνει στο stage και παίρνει τη θέση της πίσω από τα decks, βλέπεις τη Bασίλισσα! Νιώθεις το πάθος μέσα της και σιγά-σιγά το παρακολουθείς να απλώνεται παντού στο χώρο και το ταξίδι αρχίζει … ένα ταξίδι που κανείς δεν θέλει να τελειώσει!

Με αφορμή λοιπόν την εμφάνιση της στην Αθήνα, η THNX Productions κατάφερε να έρθει σε επαφή με τη Nicole Moudaber και να αποσπάσει μια αποκλειστική συνέντευξη on camera από τη διάσημη dj.

Η συνέντευξη έλαβε χώρα στη σουίτα της στο Intercontinental την επόμενη μέρα της εμφάνισης της. Μας άνοιξε την πόρτα η ίδια, απλή και χαμογελαστή, και μας φίλησε όλους έναν προς έναν χαιρετώντας μας εγκάρδια.
Συναντώντας τη Nicole από κοντά, βλέπεις έναν συγκροτημένο, φιλικό άνθρωπο, που βάζει τη δουλειά του πάνω από όλα, μα κυρίως βλέπεις έναν καλλιτέχνη που ζει μέσα από την μουσική χωρίς να βάζει περιορισμούς στις επιρροές του.
Το εντυπωσιακό ήταν ότι μας εμπιστεύτηκε αμέσως χωρίς να κάνει καμία επέμβαση στον τρόπο που σκεφτόμασταν να στήσουμε τη συνέντευξη.

Ομιλητική, άνετη, γοητευτική … θυμόταν, εξηγούσε, μιλούσε για όλα χωρίς παύσεις και ανησυχίες!
Το όραμα της είναι να ενωθεί η ανθρωπότητα μέσω της μουσικής και να σταματήσει κάθε μορφή εχθροπραξίας οπουδήποτε στον πλανήτη.

 

Ακολουθούν photos από τη συνάντηση μας στη σουίτα της και φυσικά το video με την αποκλειστική της συνέντευξη!!

DSC04011SSS

DSC04004SSS

DSC04020SSS

DSCF8229SSS

PB080008SSS

[vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=XDauyo9lBvs”]

Continue reading

Back to the website
BACK TO WEBSITE
Current track

Title

Artist

Background