BOTOX RADIO’s Logo Contest

Written by on April 12, 2015

Ο BOTOX RADIO αλλάζει όνομα και μαζί με αυτό αλλάζει και την μουσική του διάθεση. Νέοι μουσικοί παραγωγοί και Dj’s έρχονται να συμπληρώσουν την ομάδα του BOTOX RADIΟ ενισχύοντας το συνολικό ύφος του σταθμού στην  EDM – Electronic Dance Music.

Το ένο όνομα είναι THNX RADIO .. Your THNX RADIO !

Καλούμε όλους του φίλους ακροατές μας, να συμμετέχουν στην δημιουργία του νέου σταθμού, με την φαντασία, την δημιουργηκότητα και την αγάπη τους.

Your THNX radio, γιατί αυτός είναι ο Δικό σας σταθμός !!

Παρακάτω ακολουθεί το brief του Διαγωνισμού. Διαβάστε το προσεκτικά, συντονιστείτε στον παλμό του BOTOX RADIO και στείλτε μας την ιδέα σας. Ο νικητής του διαγωνισμού κερδίζει την αναγνώριση του, την προώθηση της δουλειάς του καθώς και free pass στις εκδηλώσεις του THNX RADIO για το καλοκαίρι του 2015 !!

Η συμμετοχές γίνονται μέσα απο την σελίδα του fb ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ !

Αν δεν έχετε fb, μπορείτε να συμμετέχετε αποστέλοντας την/τις ιδέα/ες σας στο emal: logocontest@thnx.gr

Brief Διαγωνισμού

Γίνε ο Δημιουργός του “ΤΗΝΧ RADIOLogo !!!

Άκου το ραδιόφωνο και άσε την φαντασία σου ελεύθερη !!

Διαβάστε προσεκτικά το brief του Διαγωνισμού

Περίληψη :

Τίτλος διαγωνισμού

Δημιουργήστε το λογότυπο του THNX RADIO.com

Τι είναι το thnxradio.com

Ο BOTOX RADIO αλλάζει όνομα, διάθεση και ετοιμάζει την γέννηση του THNX RADIO. Είναι web ραδιοφωνικός σταθμός που στοχεύει στην διάδοση της μουσικής, στην προώθηση νέων καλλιτεχνών με επίκεντρο την ηλεκτρονική μουσική.

Γενικές Πληροφορίες:

Λέξεις που πρέπει να περιλαμβάνονται στο λογότυπο

Your

ΤΗΝΧ = Ticket Has No Xpiration (δηλ. To εισιτήριο σας δεν λήγει ποτέ)

Radio

προαιρετικά: web url* www.thnxradio.com

Οι εννοιολογικοί συνδυασμοί   είναι ΤΗΝΧ your Radio ή your THNX Radio, χωρίς αυτό να περιορίζει την θέση των λέξεων καθώς και την φαντασία σας.

Διακριτικό Σύμβολο που χαρακτηρίζει το λογότυπο

Μοναδικό! Να μην παραπέμπει σε κάτι ήδη γνωστό ή σε κάποιο σύμβολο που χρησιμοποιείται από άλλη εταιρεία (περισσότερες πληροφορίες σχετικά, θα διαβάσετε στους όρους του διαγωνισμού).

Περιγραφή οργανισμού

Τα χαρακτηριστικά του THNX web RADIO είναι λατρεία για τη μουσική και πάθος για επικοινωνία. Αυτό το ραδιόφωνο έχει 3 μουσικές ζώνες.

 1. Η πρώτη χαρακτηρίζεται από ακουστική μουσική
 2. Η δεύτερη edm* – techno – dj’s   (*electronic dance music)
 3. Η Τρίτη ζώνη (μεταμεσονύχτια) ηλεκτρονικά και άλλα ακούσματα που μπλέκονται σε ένα φανταστικό ταξίδι και ένα κοινό συναίσθημα

Μπορείτε να συνδεθείτε στον BOTOX RADIO www.thnxradio.com για να πάρετε τον παλμό της μουσικής του ΤΗΝΧ RADIO

Επάγγελμα

Ραδιόφωνο – Διασκέδαση – Ενημέρωση

Επιπλέον Χαρακτηριστικά:

Γενικό ύφος λογοτύπου:

Θηλυκό———————-50% – 50%————–Αρσενικό

Νεανικό———————–70% – 30%——————Ώριμο

Πολυτέλεια—————–50% – 50%————–Οικονομία

Μοντέρνο——————–50% – 50%—————-Κλασσικό

Διασκεδαστικό————–60% – 40%——————-Σοβαρό

Να φωνάζει——————-80% – 20%—————-Διακριτικό

Απλό—————————-90% – 10%—————Πολύπλοκο

Απαλό————————–30% – 70%—————–Δυναμικό

Τοπικό——————-20% – 80%———–Παγκόσμιο Χαρακτήρα

Συναισθηματικό ————-60% – 40%—————— Λογικό

Η Ψυχικές αρετές του thnx radio:

Χαρά, Ανταπόδοση, Αγάπη, Δημιουργία, Διασκέδαση, Φαντασία, Ελεύθερη Έκφραση, Εμπιστοσύνη

Χρωματική Προτίμηση:

Η φαντασία σας ελεύθερη. Απαραίτητη προϋπόθεση η παρουσίαση των ιδεών σε λευκό και μαύρο φόντο, από την πρώτη φάση του διαγωνισμού.

 

Εφαρμογές λογοτύπου:

 • Σημαία τοίχου
 • Γραφική ύλη, επιστολόχαρτα –φάκελοι
 • Αφίσες – Flyer

Σημείωση: το λογότυπο πρέπει να είναι ευδιάκριτο και η τελική του μορφή να είναι γραμμική.

 

Χρονοδιάγραμμα διαγωνισμού:

1η Φάση διαγωνισμού : Συλλογή προσχεδίων – παρουσίαση γενικής ιδέας του λογοτύπου

M. Δευτέρα 6/4/2015 & ώρα 00:01, έως Tρίτη 19/5/2015 & ώρα 23:59

Αποτελέσματα 1ης Φάσης : Η εταιρεία επιλέγει ανάμεσα σε 4 υποψήφια λογότυπα και επικοινωνεί με τους δημιουργούς τους, για να προχωρήσουν στην ολοκλήρωση της παρουσίασης.

Παρασκευή 22/5/2015 οι επιλαχόντες θα λάβουν μήνυμα για να προχωρήσουν στο επόμενο στάδιο ολοκλήρωσης του έργου τους.

2η Φάση διαγωνισμού : Προετοιμασία τελικών σχεδίων από τους επιλαχόντες

Από την στιγμή που οι επιλαχόντες θα λάβουν e-mail από την διεύθυνση και για 7 μέρες, έως Παρασκευή 30/5/2015 & ώρα 23:59 , πρέπει να γίνει η αποστολή των τελικών παρουσιάσεων.

Αποτελέσματα 2ης Φάσης : Ανακοίνωση Νικητή την Δευτέρα 1/6/2015 . Προσωπική ενημέρωση με αποστολή mail και δημόσια ενημέρωση με ανακοίνωση στο site thnx.gr, και στα social media του ΒΟΤΟΧ RADIO. Επίσης, θα αποσταλεί Δ.Τ. σε site ενημέρωσης.

 

Τελική μορφή παράδοσης αρχείων:

 • Γραμμικό σχέδιο σε EPS & PDF
 • Screen quality JPEG & PNGs
 • Για λόγους αδείας, είναι προτιμότερο να μας πληροφορήσετε πώς αποκτήσατε την γραμματοσειρά, παρά να μας παραδώσετε το αρχείο της γραμματοσειράς.

 

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας και σας ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΕΜΠΝΕΥΣΗ!

THNX to ALL !!

Your Ticket Has No Xpiration !!

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΑΙ ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ
“Μεγάλος Διαγωνισμός για το Λογότυπο του THNX RADIO”

 1. Ο παρών διαγωνισμός διοργανώνεται από την εταιρεία “Θ. ΤΣΙΡΙΚΑΚΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.” ιδιοκτήτρια του σταθμού ΒΟΤΟΧ RADIO μέσω της ιστοσελίδας της THNX.GR.
 2. Στο διαγωνισμό μπορούν να πάρουν μέρος όλοι οι έχοντες μόνιμη κατοικία στην Ελλάδα, εφόσον έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και έχουν πλήρη δικαιοπρακτική ικανότητα.
 3. Ο διαγωνισμός χωρίζεται σε δύο φάσεις:

1η Φάση διαγωνισμού : Συλλογή προσχεδίων – παρουσίαση γενικής ιδέας του λογοτύπου

M. Δευτέρα 6/4/2015 & ώρα 00:01, έως Tρίτη 19/5/2015 & ώρα 23:59

Αποτελέσματα 1ης Φάσης : Η εταιρεία επιλέγει ανάμεσα σε 4 υποψήφια λογότυπα και επικοινωνεί με τους δημιουργούς τους, για να προχωρήσουν στην ολοκλήρωση της παρουσίασης.

Παρασκευή 22/5/2015 οι επιλαχόντες θα λάβουν μήνυμα για να προχωρήσουν στο επόμενο στάδιο ολοκλήρωσης του έργου τους.

2η Φάση διαγωνισμού : Προετοιμασία τελικών σχεδίων από τους επιλαχόντες

Από την στιγμή που οι επιλαχόντες θα λάβουν e-mail από την διεύθυνση και για 7 μέρες, έως Παρασκευή 30/5/2015 & ώρα 23:59 , πρέπει να γίνει η αποστολή των τελικών παρουσιάσεων.

Αποτελέσματα 2ης Φάσης : Ανακοίνωση Νικητή την Δευτέρα 1/6/2015 . Προσωπική ενημέρωση με αποστολή mail και δημόσια ενημέρωση με ανακοίνωση στο site thnx.gr, και στα social media του ΒΟΤΟΧ RADIO. Επίσης, θα αποσταλεί Δ.Τ. σε site ενημέρωσης.

 

 1. Οι νικητές της πρώτης φάσης, καθώς και ο τελικός νικητής θα ενημερωθούν στα στοιχεία που μας έχουν αφήσει στην αίτηση συμμετοχής τους για την παραλαβή του δώρου τους.
 2. Κάθε ενδιαφερόμενος, για να λάβει μέρος στο διαγωνισμό θα πρέπει να επισκεφθεί είτε τη σελίδα “thnx.gr” στο Facebook, ή τη σελίδα www.thnx.gr όπου μπορεί να συμμετάσχει ακολουθώντας τις οδηγίες ως προς τα κατωτέρω βήματα:
  Θα πρέπει να κάνει Like τη σελίδα “BOTOX RADIO” στο Facebook
  • Να αποδεχθεί την εφαρμογή με τίτλο “Μεγάλος Διαγωνισμός για το Λογότυπο του ΤΗΝΧ RADIO”
  • Να συμπληρώσει τα πλήρη στοιχεία του και να επισυνάψει το αρχείο με την ιδέα του στην εφαρμογή, αποδεχόμενος τους όρους του διαγωνισμού
  • Να πατήσει ΑΠΟΣΤΟΛΗ
 3. Επιτρέπονται έως 3 συμμετοχές στο διαγωνισμό. Σε κάθε συμμετοχή επιτρέπεται κατάθεση ενός και μόνο λογοτύπου. Συμμετοχές με περισσότερα από ένα λογότυπα στο ίδιο αρχείο θεωρούνται άκυρες.
 4. Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό δεν απαιτείται η καταβολή χρημάτων ή αγορά προϊόντος.
 5. Νικητές τους διαγωνισμού Α’ Φάσης: Οι τέσσερις νικητές της πρώτης φάσης του διαγωνισμού επιλέγονται βάση των λογοτύπων που έχουν στείλει. Η επιλογή των νικητών της Α’ Φάσης θα διεξαχθεί από την κριτική επιτροπή της εταιρείας.
 6. Νικητής τους διαγωνισμού Β’ Φάσης: Ο νικητής του διαγωνισμού επιλέγεται από την κριτική επιτροπή, στα γραφεία της Θ. ΤΣΙΡΙΚΑΚΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε., Όθωνος 52-54, Κηφισιά την Δευτέρα 11/5/2015, όπου αυθημερόν γίνεται και η ενημέρωσή του σε προσωπική επικοινωνία στα στοιχεία έχει καταθέσει.
 7. Τα λογότυπα που θα συμμετέχουν στο διαγωνισμό πρέπει να είναι πρωτότυπα και ελεύθερα από πνευματικά δικαιώματα και άλλου είδους δεσμεύσεις. Επίσης τα λογότυπα δεν θα πρέπει να παραβιάζουν δικαιώματα τρίτων, συμπεριλαμβανόμενων των λογοτύπων καταχωρημένων εμπορικών ονομασιών ή σημάτων
 8. Τα λογότυπα τα οποία θα επιλεγούν ως λογότυπο της εταιρίας περιέχονται αυτοδικαίως στην πλήρη ιδιοκτησία της εταιρίας Θ. ΤΣΙΡΙΚΑΚΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.” και κάθε πνευματικό και ηθικό δικαίωμα που αφορά στα υπόλοιπα λογότυπα που αποστέλλονται παραμένει στην ιδιοκτησία του δημιουργού.
 9. Μέσω της υποβολής συμμετοχής/αίτησης ο συμμετέχων δηλώνει και εγγυάται ότι το λογότυπο αποτελεί αυστηρά προσωπικό του δημιούργημα και δεν συνιστά ούτε αντίγραφο ούτε προσαρμογή υφιστάμενου έργου ανεξάρτητα από το όποιο μέσο. Ο συμμετέχων εγγυάται συνεπώς, ότι το λογότυπο που υποβάλει στο διαγωνισμό δεν παραβιάζει οποιοδήποτε περιουσιακό ή πνευματικό ή ηθικό δικαίωμα τρίτου και δεν ενσωματώνει οτιδήποτε που;
 • Παραβιάζει τυχόν δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας (συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά, δικαιώματος κατατεθέντος σήματος, copyright, δικαιώματος σχεδιασμού, ευρεσιτεχνίας, βιομηχανικού σχεδίου, καλλιτεχνικών και λογοτεχνικών δικαιωμάτων, δικαιώματος εκτέλεσης) ή τυχόν άλλο περιουσιακό δικαίωμα
 • Παραβιάζει τυχόν δικαίωμα προσωπικότητας (συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά δικαιωμάτων επωνυμίας, εικόνας και δικαιώματος στην ιδιωτική ζωή)
 • Συνιστά πράξη αθέμιτου ανταγωνισμού

Η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να μην αποδεχθεί ή ν απορρίψει οποιαδήποτε συμμετοχή η οποία εμπίπτει σε κάποια από τις παραπάνω κατηγορίες είτε δημιουργεί βάσιμες υποψίες ότι μπορεί να εμπίπτει σε κάποια από τις παραπάνω κατηγορίες.

Ο συμμετέχων εγγυάται ότι είναι αποκλειστικός δικαιούχος κάθε σχετικού με αυτή περιουσιακού πνευματικού και ηθικού δικαιώματος. Επίσης, ότι τα ως άνω δικαιώματα επί του λογοτύπου δεν έχουν μεταβιβασθεί, εκχωρηθεί παραχωρηθεί συνολικά ή μερικά ουτε έχουν κατ οιονδήποτε τρόπο επιβαρυνθεί και δεν αποτελούν αντικείμενο οποιασδήποτε διένεξης, Διαφορετικά ο συμμετέχων δηλώνει ότι θα αποζημιώσει την εταιρία σε περίπτωση που εγερθεί τυχόν αγωγή ή αξίωση ή άλλη απαίτηση εις βάρους της εταιρίας από άλλο συμμετέχοντα στο διαγωνισμό ή τρίτο φυφικό ή νομικό πρόσωπο.

Η εταιρία δε φέρει καμιά ευθύνη για οποιαδήποτε άμεση ή έμμεση ζημία που προκύπτει από την παραβίαση από τρίτους τυχόν δικαιωμάτων των συμμετεχόντων επί των λογότυπων που έχουν δημοσιευτεί στο πλαίσιο του διαγωνισμού.

 1. Ο διαγωνισμός έχει ως έπαθλο (δώρο) την προβολή του νικητή μέσω της ιστοσελίδας thnx.gr και της υπό κατασκευή διαδικτυακής σελίδας του ραδιοφωνικού σταθμού THNX RADIO. Το δώρο είναι προσωπικό δεν μεταβιβάζεται και δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή άλλη υπηρεσία ή προϊόντα, δεν εκχωρείται σε συγγενικά πρόσωπα ή τρίτους ούτε αντικαθίσταται.
 2. Διευκρινίζεται ρητά ότι με τη συμμετοχή στον διαγωνισμό οι συμμετέχοντες παραχωρούν το δικαίωμα στην εταιρεία “Θ. ΤΣΙΡΙΚΑΚΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.” χρήσης των προσωπικών τους στοιχείων επικοινωνίας για αποστολή ενημερωτικού υλικού.
 3. Με την ανακήρυξη του βραβευμένου λογοτύπου ο νικητής εκχωρεί στην εταιρία κάθε δικαίωμα επ’ αυτού συμπεριλαμβανομένων και των δικαιωμάτων διανοητικής ιδιοκτησίας. Η εκχώρηση περιουσιακών δικαιωμάτων επί του λογοτύπου περιλαμβάνει την ανέκκλητη εκχώρηση των δικαιωμάτων κατοχύρωσης, αναπαραγωγής, εκμετάλλευσης και προσαρμογής (τροποποίησης, βελτίωση, μετάφραση, αλλαγή, δημιουργία παραγώγων κ.λ.π.) επί του λογοτύπου έχει διεθνή ισχύ. Η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει το λογότυπο για εμπορικό ή μη.
 4. Η εταιρεία θα ενημερώνει: (α) όλους τους συμμετέχοντες στο Διαγωνισμό σχετικά με τα στοιχεία του νικητή, με ανάρτηση των στοιχείων αυτού στο Διαδικτυακό Τόπο και ειδικότερα με ανάρτηση αποκλειστικά και μόνο του Ονόματος Χρήστη (User Name) του νικητή και όχι οποιουδήποτε άλλου προσωπικού δεδομένου αυτού και (β) τον νικητή του Διαγωνισμού, με την αποστολή σχετικού email. Μέσω της ανωτέρω επικοινωνίας με τον νικητή του Διαγωνισμού η εταιρεία θα πρέπει να συλλέξει τα ελάχιστα αναγκαία δεδομένα του, ώστε να προβεί σε όλες τις αναγκαίες ενέργειες για την απόδοση του δώρου σε αυτόν.
  Σε περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία με τον νικητή του Διαγωνισμού ο συμμετέχων παρά το γεγονός ότι τα στοιχεία του έχουν αναρτηθεί στο Διαδικτυακό Τόπο, δεν επικοινώνησε για οποιοδήποτε λόγο (συμπεριλαμβανομένων και των τυχερών και της ανωτέρας βίας) με την εταιρεία εντός του ανωτέρω χρονικού διαστήματος, ή σε περίπτωση που σε οποιοδήποτε χρονικό σημείο κριθεί ότι η συμμετοχή του δεν ήταν έγκυρη ή αρνηθεί να παράσχει τις παραπάνω πληροφορίες ή δεν τις παράσχει για οποιονδήποτε λόγο εντός της παραπάνω προθεσμίας, το πρόσωπο αυτό χάνει οριστικά το δικαίωμά του επί του σχετικού Δώρου και η εταιρεία δικαιούται να επιλέξει νικητή κατά την απόλυτη κρίση της.
  Ως «έγκυρη συμμετοχή» κατά τα ανωτέρω, νοείται οποιαδήποτε συμμετοχή στο Διαγωνισμό για την οποία ισχύουν αθροιστικά τα κατωτέρω: (α) έχει διαμορφωθεί σύμφωνα με τους παρόντες όρους που έχουν αναρτηθεί στο Διαδικτυακό Τόπο και δεν αντιβαίνει στην εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία, στα χρηστά ήθη και στη δημόσια τάξη, (β) έχει υποβληθεί σύμφωνα με τη διαδικασία που περιγράφεται στο άρθρο 5 ανωτέρω, (γ) δεν αποτελεί, κατά την κρίση της εταιρείας, αυτή καθ’ εαυτή η συμμετοχή προϊόν παράνομης τεχνικής επιρροής στα συστήματα του Διοργανωτή ή εν γένει απάτης ή αθέμιτης παρεμβολής του συμμετέχοντα ή τρίτου και (δ) έχει υποβληθεί και έχει καταχωρηθεί στα συστήματα της εταιρείας, εντός του χρονικού διαστήματος από την Έναρξη μέχρι τη Λήξη του Διαγωνισμού. Ειδικότερα, αν διαπιστωθεί ότι οποιοσδήποτε συμμετέχων παραβιάζει ή υπάρχουν βάσιμες υπόνοιες ή και απλές ενδείξεις ότι επιχειρεί να παραβιάσει το δίκτυο, σύστημα ή λογισμικό αυτών με αντικανονικές ενέργειες, η συμμετοχή του στο διαγωνισμό ακυρώνεται πάραυτα και η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αναφέρει το ζήτημα στις αρμόδιες αρχές και να αναζητήσει αποζημίωση από τα αρμόδια Δικαστήρια για κάθε θετική ή αποθετική ζημία θα έχουν υποστεί από τις παραπάνω ενέργειες.
 5. Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να παρατείνει ή να μειώσει τη διάρκεια του παρόντος Διαγωνισμού μόνο για εύλογη αιτία, με σχετική ανακοίνωση στο https://www.facebook.com/thnx.gr και http://wwwthnx.gr
 6. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό προϋποθέτει πρόσβαση των ενδιαφερομένων στο διαδίκτυο (internet) με δικά τους τεχνικά μέσα. H Εταιρία δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη εάν για λόγους πέρα από τον έλεγχό τους ή για λόγους ανωτέρας βίας (ενδεικτικά, προβλήματα ή τεχνικές δυσλειτουργίες τηλεφωνικών δικτύων ή γραμμών, online συστημάτων ηλεκτρονικών υπολογιστών, server ή provider, εξαρτημάτων υπολογιστών, λογισμικού, μη αποστολή ή λήψη δεδομένων λόγω έλλειψης διαθέσιμου χώρου ή λόγω τεχνικών προβλημάτων ή συμφόρησης στο διαδίκτυο ή σε οποιοδήποτε διαδικτυακό τόπο ή λόγω συνδυασμού αυτών των γεγονότων, διακοπή σύνδεσης με το διαδίκτυο, καθώς και προσβολή από ιούς υπολογιστών, κακόβουλες ή παράνομες ενέργειες ή επεμβάσεις τρίτων, απατηλές ενέργειες) καθυστερήσει ή αποτύχει η αποστολή στοιχείων που γίνονται στα πλαίσια του διαγωνισμού.
 7. Η εταιρεία σας ενημερώνει ότι θα επεξεργασθεί προσωπικά δεδομένα των συμμετεχόντων στο Διαγωνισμό, κατά την έννοια του ν. 2472/1997, με αποκλειστικό σκοπό τη διεξαγωγή του Διαγωνισμού, την ανάδειξη των νικητών αυτού και την απόδοση των Δώρων σε αυτούς.
 8. H εταιρεία δικαιούται να ανακαλέσει ή να ακυρώσει το διαγωνισμό ή να μεταβάλλει οποιονδήποτε όρο, τα δώρα και προθεσμία του διαγωνισμού με σχετική ανακοίνωσή τους στη σελίδα https://www.facebook.com/thnx.gr ή http://www.thnx.gr στο Facebook χωρίς να υποχρεούνται να κάνουν αναφορά σε συγκεκριμένο λόγο αλλά μόνο κατά την απόλυτη αυτών διακριτική ευχέρεια.
 9. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό αυτό συνεπάγεται την πλήρη γνώση των αναλυτικών όρων συμμετοχής καθώς και συνιστά ανεπιφύλακτη αποδοχή τους.
  Οι όροι συμμετοχής στο διαγωνισμό και έχουν αναρτηθεί στο Διαδικτυακό τόπο https://www.facebook.com/thnx.gr και http://www.thnx.gr και ακριβές αντίγραφο τους δικαιούται να λάβει κάθε συμμετέχων με δική του χρέωση.
  Αρμόδια για κάθε τυχόν ζήτημα που σχετίζεται άμεσα ή έμμεσα με τον παρόντα Διαγωνισμό ορίζονται τα δικαστήρια των Αθηνών.

Continue reading

Back to the website
BACK TO WEBSITE
Current track

Title

Artist

Background