Η Μέρα των Χρωμάτων ή αλλιώς της Χαράς – Βγάλε το παιδί σου έξω!

Written by on September 12, 2014

Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου η Sfina χτυπάει ξανά! Η Μέρα των Χρωμάτων ή αλλιώς της Χαράς – Βγάλε το παιδί σου έξω…

Δεδομένο, πως η χαρά και η πραγματική ευτυχία δεν «προωθούνται» αρκετά, τουλάχιστον όχι στον ίδιο βαθμό με μια δυσάρεστη είδηση. Αποτέλεσμα, η ενοχλητικά προφανής και μόνιμη σχεδόν τάση για μιζέρια που είναι συνήθως και μεταδοτική.

Τα πρόσωπα στο λεωφορείο, στο μετρό, στο σούπερ μάρκετ, στην καθημερινή κινητικότητα της πόλης, ειδικά την περίοδο αυτή μετά τις καλοκαιρινες διακοπές και την επιστροφή στις δουλειές, μοιάζουν να είναι σκυθρωπά, χωρίς κέφι, πολλές φορές χωρίς καν διάθεση για ζωή. Η πραγματικότητα μπορεί να είναι δύσκολη, συμφωνώ απόλυτα, μα η ζωή είναι για γενναίους και όλα τα παραπάνω σίγουρα δε δηλώνουν θάρρος.

Έχουμε καταλάβει άραγε καλά, πως είμαστε απλά περαστικοί; Με θετική ή αρνητική απάντηση, πάντα υπαρχει ο χώρος για κάτι το διαφορετικό, είδικά όταν αυτό έχει ως μόνο στόχο το γέλιο και τη χαρά… Η διαδραστική ομάδα της Sfina χτυπά πάλι και οργανώνει για τρίτη χρονιά σε αποκλειστικότητα στην Ελλάδα τη Μέρα με τα Χρώματα. Εμπνευσμένη από την την Ινδική γιορτή Holi, η μέρα αυτή ξεκινάει το μεσημέρι της Κυριακής 14/9 και στο πρόγραμμα της περιλαμβάνει δράσεις που μας προκαλούν να ξυπνήσουμε το παιδί μέσα μας και να αφεθούμε σε ομαδικά παιχνίδια με αποκορύφωμα το χρωματοπόλεμο, υπό τους ήχους live dj set αλλά και ζωντανής μουσικής από αγαπημένους Έλληνες  δημιουργούς όπως ο Monsieur Minimal.

Ντυνόμαστε στα λευκά και εξοπλιζόμαστε επί τόπου με φακελάκια μαγικής χρωματιστής σκόνης. Η είσοδος, όπως και σε κάθε δράση της Sfina είναι ελεύθερη και για όλες τις ηλικίες… Και ευτυχώς το κέφι, το χιούμορ και η εκρηκτική ενέργεια είναι επίσης μεταδοτικά!

Στρατόπεδο Κόδρα – Θεσσαλονίκη στις 14.00

Natassa Dara Liaskou για τον Botox Radio

Μέρα με τα Χρώματα 02

 

 


Back to the website
BACK TO WEBSITE
Current track

Title

Artist

Background